Αυτά τα λουκανικοτυροπιτάκια από τον σεφ Βαγγέλη Μωραϊτη είναι τόσο λαχταριστά όσο φαίνονται 😉 Με λουκάνικα Meica, πιπεριές και D&L Andalouse Sauce η απόλαυση φτάνει στο...κόκκινο! Δες πιο κάτω πως να τα φτιάξεις!

Παίρνουμε ένα φύλλο spring roll και το τοποθετούμε στον πάγκο μας. Το γεμίζουμε με τυρί, 2 λωρίδες πιπεριά, λουκάνικο και D&L Andalouse Sauce.
Τυλίγουμε με τις άκρες προς τα μέσα και τέλος κολλάμε με λίγο νερό.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.
Στραγγίζουμε σε ένα πιάτο με χαρτί και σερβίρουμε.
Γαρνίρουμε με μαϊντανό και προσθέτουμε ένα μπολάκι από την σάλτσα μας.
Ingredients
Directions
Παίρνουμε ένα φύλλο spring roll και το τοποθετούμε στον πάγκο μας. Το γεμίζουμε με τυρί, 2 λωρίδες πιπεριά, λουκάνικο και D&L Andalouse Sauce.
Τυλίγουμε με τις άκρες προς τα μέσα και τέλος κολλάμε με λίγο νερό.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.
Στραγγίζουμε σε ένα πιάτο με χαρτί και σερβίρουμε.
Γαρνίρουμε με μαϊντανό και προσθέτουμε ένα μπολάκι από την σάλτσα μας.