Αυτά τα λουκανικοτυροπιτάκια από τον σεφ Βαγγέλη Μωραϊτη είναι τόσο λαχταριστά όσο φαίνονται 😉 Με λουκάνικα Meica, πιπεριές και D&L Andalouse Sauce η απόλαυση φτάνει στο...κόκκινο! Δες πιο κάτω πως να τα φτιάξεις!

Yields6 Servings
Prep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins

ΥΛΙΚΑ
 1 συσκευασία λουκάνικα Meica
 1 κουτί φύλλο για spring rolls
 10 φέτες τυρί Ένταμ
 1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά
 1 D&L Andalouse Sauce
 Λάδι για τηγάνισμα
 Μαϊντανό για το σερβίρισμα

EΚΤΕΛΕΣΗ
1

Παίρνουμε ένα φύλλο spring roll και το τοποθετούμε στον πάγκο μας. Το γεμίζουμε με τυρί, 2 λωρίδες πιπεριά, λουκάνικο και D&L Andalouse Sauce.

2

Τυλίγουμε με τις άκρες προς τα μέσα και τέλος κολλάμε με λίγο νερό.

3

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.

4

Στραγγίζουμε σε ένα πιάτο με χαρτί και σερβίρουμε.

5

Γαρνίρουμε με μαϊντανό και προσθέτουμε ένα μπολάκι από την σάλτσα μας.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 1 συσκευασία λουκάνικα Meica
 1 κουτί φύλλο για spring rolls
 10 φέτες τυρί Ένταμ
 1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά
 1 D&L Andalouse Sauce
 Λάδι για τηγάνισμα
 Μαϊντανό για το σερβίρισμα

Directions

EΚΤΕΛΕΣΗ
1

Παίρνουμε ένα φύλλο spring roll και το τοποθετούμε στον πάγκο μας. Το γεμίζουμε με τυρί, 2 λωρίδες πιπεριά, λουκάνικο και D&L Andalouse Sauce.

2

Τυλίγουμε με τις άκρες προς τα μέσα και τέλος κολλάμε με λίγο νερό.

3

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.

4

Στραγγίζουμε σε ένα πιάτο με χαρτί και σερβίρουμε.

5

Γαρνίρουμε με μαϊντανό και προσθέτουμε ένα μπολάκι από την σάλτσα μας.

Τραγανά λουκανικοτυροπιτάκια Meica με σάλτσα D&L Andalouse Sauce από τον σεφ Βαγγέλη Μωραϊτη
(Visited 90 times, 1 visits today)