It’s PARTY TIME! Οι mini pizzas με Sacla Pesto λιαστής ντομάτας δεν θα αντέξουν για πάνω από μισή ώρα στο τραπέζι! 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά για τις φτιάξεις κι εσύ!

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 °C.
Απλώνουμε σε κάθε ψωμάκι μια κουταλιά της σούπας SACLA πέστο λιαστής ντομάτας.
Πασπαλίζουμε με τα συστατικά που θέλουμε κάθε ψωμάκι και προσθέτουμε από πάνω τυρί μοτσαρέλα.
Μαγειρεύουμε στο φούρνο για 5-7 λεπτά.
Οι μικρές πίτσες μας θα είναι έτοιμες όταν το τυρί θα έχει λιώσει και θα αρχίσει να φουσκώνει.
Σερβίρουμε!
Ingredients
Directions
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 °C.
Απλώνουμε σε κάθε ψωμάκι μια κουταλιά της σούπας SACLA πέστο λιαστής ντομάτας.
Πασπαλίζουμε με τα συστατικά που θέλουμε κάθε ψωμάκι και προσθέτουμε από πάνω τυρί μοτσαρέλα.
Μαγειρεύουμε στο φούρνο για 5-7 λεπτά.
Οι μικρές πίτσες μας θα είναι έτοιμες όταν το τυρί θα έχει λιώσει και θα αρχίσει να φουσκώνει.
Σερβίρουμε!