Pancakes με μαρμελάδα St.Dalfour Φράουλα χωρίς γλουτένη και πρόσθετη ζάχαρη για γέμιση και topping 🥞🍓Απόλαυση...χωρίς περιορισμούς! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε 2 ξεχωριστά μπολ ανακατεύουμε τα στερεά και τα υγρά υλικά εκτός από το βούτυρο.
Ενώνουμε τα δυο μείγματα ανακατεύοντας με σπάτουλα απαλά και προσθέτουμε το βούτυρο.
Προσθέτουμε τη μαρμελάδα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής.
Βάζουμε ένα μέτριο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε 2 κ.σ. από το μείγμα μας.
Μόλις αρχίσουν οι άκρες να αποκτούν χρυσαφένιο χρώμα (2 λεπτά περίπου) θα προσθέσουμε μαρμελάδα δημιουργώντας ένα λαβύρινθο.
Γυρνάμε και ψήνουμε για ακόμα 1-2 λεπτά.
Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μείγμα.
Δημιουργούμε ένα ωραίο πύργο με pancakes στο πιάτο μας και γαρνίρουμε με λίγη ακόμη μαρμελάδα και φρέσκιες φράουλες.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Σε 2 ξεχωριστά μπολ ανακατεύουμε τα στερεά και τα υγρά υλικά εκτός από το βούτυρο.
Ενώνουμε τα δυο μείγματα ανακατεύοντας με σπάτουλα απαλά και προσθέτουμε το βούτυρο.
Προσθέτουμε τη μαρμελάδα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής.
Βάζουμε ένα μέτριο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε 2 κ.σ. από το μείγμα μας.
Μόλις αρχίσουν οι άκρες να αποκτούν χρυσαφένιο χρώμα (2 λεπτά περίπου) θα προσθέσουμε μαρμελάδα δημιουργώντας ένα λαβύρινθο.
Γυρνάμε και ψήνουμε για ακόμα 1-2 λεπτά.
Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μείγμα.
Δημιουργούμε ένα ωραίο πύργο με pancakes στο πιάτο μας και γαρνίρουμε με λίγη ακόμη μαρμελάδα και φρέσκιες φράουλες.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!