Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής φτιάχνει κοτόπουλο μπούτι γεμιστό με φέτα και Sacla πέστο λιαστής ντομάτας τυλιγμένο με πούλπα! Η ιδανική δημιουργία για το Πασχαλινό τραπέζι! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Παίρνουμε την πούλπα και την ανοίγουμε σε ένα ξύλο κοπής.
Τοποθετούμε το μπούτι, χωρίς να αφήσουμε κενά στην πούλπα. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε ρίγανη.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, το Sacla πέστο λιαστής ντομάτας, το σχοινόπρασο και περίπου 5 σταγόνες ελαιόλαδο.
Βάζουμε στο κοτόπουλο τη γέμιση και από πάνω τοποθετούμε την φέτα.
Κλείνουμε και ρολάρουμε προσεκτικά χωρίς να μείνει αέρας.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο να ζεσταθεί, προσθέτουμε το ρολό μας μέχρι να ροδοκοκκινίσει από όλες τις πλευρές και αλατοπιπερώνουμε.
Έπειτα, βάζουμε το ρολό μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 10 λεπτά.
Βγάζουμε το ρολό από τον φούρνο, το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά και το κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Παίρνουμε την πούλπα και την ανοίγουμε σε ένα ξύλο κοπής.
Τοποθετούμε το μπούτι, χωρίς να αφήσουμε κενά στην πούλπα. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε ρίγανη.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, το Sacla πέστο λιαστής ντομάτας, το σχοινόπρασο και περίπου 5 σταγόνες ελαιόλαδο.
Βάζουμε στο κοτόπουλο τη γέμιση και από πάνω τοποθετούμε την φέτα.
Κλείνουμε και ρολάρουμε προσεκτικά χωρίς να μείνει αέρας.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο να ζεσταθεί, προσθέτουμε το ρολό μας μέχρι να ροδοκοκκινίσει από όλες τις πλευρές και αλατοπιπερώνουμε.
Έπειτα, βάζουμε το ρολό μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 10 λεπτά.
Βγάζουμε το ρολό από τον φούρνο, το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά και το κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!