Παγκόσμια Ημέρα Πίτσας 🍕🍕 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής φτιάχνει μια ξεχωριστή συνταγή πίτσας με τυρί μπουράτα, πιστάτσιο και TABASCO® Sriracha Sauce συνδυάζοντας μοναδικά υλικά για εσένα που αγαπάς την pizza αλλά και τις προκλήσεις 😉 Ανυπομονείς να την φτιάξεις; Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Ανοίγουμε το φύλλο μας και απλώνουμε στην βάση του το τυρί ρικότα.
Πάνω στην βάση μας προσθέτουμε TABASCO® Sriracha Sauce (όσο θέλουμε) και τα χαλεπιανά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 15 λεπτά.
Στην συνέχεια προσθέτουμε την μορταδέλα και το τυρί μπουράτα στο κέντρο.
Γαρνίρουμε με ακόμη λίγη TABASCO® Sriracha Sauce και τα υπόλοιπα χαλεπιανά.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Ανοίγουμε το φύλλο μας και απλώνουμε στην βάση του το τυρί ρικότα.
Πάνω στην βάση μας προσθέτουμε TABASCO® Sriracha Sauce (όσο θέλουμε) και τα χαλεπιανά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 15 λεπτά.
Στην συνέχεια προσθέτουμε την μορταδέλα και το τυρί μπουράτα στο κέντρο.
Γαρνίρουμε με ακόμη λίγη TABASCO® Sriracha Sauce και τα υπόλοιπα χαλεπιανά.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!