Spice up your night 🔥 Πως; Φτιάχνοντας ψαρονέφρι με σάλτσα πορτοκαλιού και TABASCO® Sriracha Sauce 😉🌶 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δείχνει τον τρόπο για να το δημιουργήσεις! Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Αρχικά, κόβουμε το ψαρονέφρι σε σχήμα πεταλούδας και με τη βοήθεια ενός πλάστη χτυπάμε το κρέας έτσι ώστε να γίνει πολύ λεπτό.
Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο στο κρέας, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, καπνιστή πάπρικα και απλώνουμε καλά σε όλες τις επιφάνειες.
Βάζουμε το σχαροτήγανο μας σε δυνατή φωτιά και μόλις κάψει προσθέτουμε το ψαρονέφρι.
Μαγειρεύουμε για 4 λεπτά από την κάθε πλευρά και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα, το Tabasco, το μέλι, τον χυμό από μισό πορτοκάλι και το σκόρδο.
Καθώς ψήνετε το ψαρονέφρι, με πινέλο απλώνουμε την σάλτσα σε όλη την επιφάνεια.
Μόλις καραμελώσει το κρέας μας το αφαιρούμε από την φωτιά.
Το βάζουμε στη βάση του πιάτου και από πάνω γαρνίρουμε με φύλλα ρόκας, πορτοκάλι, την υπόλοιπη σάλτσα και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Αρχικά, κόβουμε το ψαρονέφρι σε σχήμα πεταλούδας και με τη βοήθεια ενός πλάστη χτυπάμε το κρέας έτσι ώστε να γίνει πολύ λεπτό.
Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο στο κρέας, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, καπνιστή πάπρικα και απλώνουμε καλά σε όλες τις επιφάνειες.
Βάζουμε το σχαροτήγανο μας σε δυνατή φωτιά και μόλις κάψει προσθέτουμε το ψαρονέφρι.
Μαγειρεύουμε για 4 λεπτά από την κάθε πλευρά και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα, το Tabasco, το μέλι, τον χυμό από μισό πορτοκάλι και το σκόρδο.
Καθώς ψήνετε το ψαρονέφρι, με πινέλο απλώνουμε την σάλτσα σε όλη την επιφάνεια.
Μόλις καραμελώσει το κρέας μας το αφαιρούμε από την φωτιά.
Το βάζουμε στη βάση του πιάτου και από πάνω γαρνίρουμε με φύλλα ρόκας, πορτοκάλι, την υπόλοιπη σάλτσα και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!