Αθηναϊκή σαλάτα με ψάρι, πορτοκάλι και D&L Tartare Sauce από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή! 🥗 Ένα είναι το σίγουρο! Αυτή η συνταγή θα πάει το μεσημεριανό σου σε άλλο επίπεδο! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields2 Servings
Prep Time20 minsCook Time5 minsTotal Time25 mins
ΥΛΙΚΑ
 2 κ.σ. D&L Tartare Sauce
 1 φιλέτο λευκού ψαριού
 Ξύσμα από λάιμ
 Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
 1 πατάτα βραστή
 1 κ.σ. κάπαρη
 1 καρότο
 1 κ.σ. άνηθο
 1 κ.σ. μαϊντανό
 1 κ.σ. πιπεριά κόκκινη
 1 κ.σ. φρέσκο κρεμμύδι
 Ψίχα από 1 πορτοκάλι
 Ελαιόλαδο GAEA
 Χυμό από ½ λάιμ
 Αλάτι
 Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι μας και το ψήνουμε στον ατμό για 5 λεπτά.

2

Το αφαιρούμε από τον ατμό και το λιώνουμε με ένα πιρούνι.

3

Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε καλά όλα μας τα υλικά εκτός από το πορτοκάλι.

4

Σερβίρουμε την σαλάτα μας και διακοσμούμε το πιάτο μας με φέτες από πορτοκάλι.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 2 κ.σ. D&L Tartare Sauce
 1 φιλέτο λευκού ψαριού
 Ξύσμα από λάιμ
 Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
 1 πατάτα βραστή
 1 κ.σ. κάπαρη
 1 καρότο
 1 κ.σ. άνηθο
 1 κ.σ. μαϊντανό
 1 κ.σ. πιπεριά κόκκινη
 1 κ.σ. φρέσκο κρεμμύδι
 Ψίχα από 1 πορτοκάλι
 Ελαιόλαδο GAEA
 Χυμό από ½ λάιμ
 Αλάτι
 Πιπέρι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι μας και το ψήνουμε στον ατμό για 5 λεπτά.

2

Το αφαιρούμε από τον ατμό και το λιώνουμε με ένα πιρούνι.

3

Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε καλά όλα μας τα υλικά εκτός από το πορτοκάλι.

4

Σερβίρουμε την σαλάτα μας και διακοσμούμε το πιάτο μας με φέτες από πορτοκάλι.

Αθηναϊκή σαλάτα με ψάρι, πορτοκάλι και D&L Tartare Sauce από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή
(Visited 48 times, 1 visits today)