Πως να ξεκινήσει όμορφα η μέρα σου; 🥄🍇 Με ένα πεντανόστιμο αλμυρό κρουασάν με προσούτο και μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι και Μύρτιλο 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields3 Servings
Prep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins
ΥΛΙΚΑ
 1 μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι και Μύρτιλο
 3 κρουασάν κατεψυγμένα ή φρέσκια της ημέρας
 200 γρ. αναρή φρέσκια ανάλατη
 6 φέτες προσούτο
 1 φλ. φύλλα ρόκας
 30 γρ. γλάσο βαλσάμικου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ψήνουμε τα κατεψυγμένα κρουασάν σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για 12-15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν.

2

Έπειτα, κόβουμε τα κρουασάν στη μέση και την αναρή σε λεπτές φέτες.

3

Στην βάση του κρουασάν απλώνουμε 1 κ.σ. μαρμελάδα, 3 φέτες αναρή, 2 φέτες προσούτο, ρόκα και λίγο γλάσο βαλσάμικο.

4

Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα κρουασάν.

5

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 1 μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι και Μύρτιλο
 3 κρουασάν κατεψυγμένα ή φρέσκια της ημέρας
 200 γρ. αναρή φρέσκια ανάλατη
 6 φέτες προσούτο
 1 φλ. φύλλα ρόκας
 30 γρ. γλάσο βαλσάμικου

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ψήνουμε τα κατεψυγμένα κρουασάν σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για 12-15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν.

2

Έπειτα, κόβουμε τα κρουασάν στη μέση και την αναρή σε λεπτές φέτες.

3

Στην βάση του κρουασάν απλώνουμε 1 κ.σ. μαρμελάδα, 3 φέτες αναρή, 2 φέτες προσούτο, ρόκα και λίγο γλάσο βαλσάμικο.

4

Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα κρουασάν.

5

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Αλμυρό κρουασάν με αναρή, προσούτο και μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι και Μύρτιλο από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου
(Visited 88 times, 1 visits today)