CategoryDifficultyBeginner

Brunching...παραδοσιακά 🍳 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου προτείνει αυγοφέτες με χαλούμι και λουκάνικα Meica 🍴 Ετοιμάσου να φτιάξεις το πιο λαχταριστό και απολαυστικό πρωινό που έχεις δοκιμάσει ever! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields2 Servings
Prep Time20 minsCook Time5 minsTotal Time25 mins
ΥΛΙΚΑ
 2 λουκάνικα Meica Deutschlander
 2 χοντρές φέτες ψωμί
 2 αυγά
 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
 1 σφηνάκι γάλα
 4 φέτες χαλούμι
 Λίγο σχοινόπρασο
 Λίγο βούτυρο
 Αλάτι
 Πιπέρι
 Μέλι Τζιβέρτι (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε καλά τα αυγά με την παρμεζάνα, το αλάτι, το πιπέρι, το γάλα και το σχοινόπρασο.

2

Βάζουμε βούτυρο σε ένα τηγάνι και το αφήνουμε να ζεσταθεί.

3

Βουτάμε το ψωμί μας στα αυγά και το βάζουμε να ψηθεί.

4

Σ’ ένα άλλο τηγάνι ψήνουμε το χαλούμι και το λουκάνικο μας.

5

Μόλις ροδοκοκκινίσουν οι αυγοφέτες, τις αφαιρούμε και σερβίρουμε με το χαλούμι, το λουκάνικο και μπόλικο μέλι.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 2 λουκάνικα Meica Deutschlander
 2 χοντρές φέτες ψωμί
 2 αυγά
 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
 1 σφηνάκι γάλα
 4 φέτες χαλούμι
 Λίγο σχοινόπρασο
 Λίγο βούτυρο
 Αλάτι
 Πιπέρι
 Μέλι Τζιβέρτι (προαιρετικά)

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε καλά τα αυγά με την παρμεζάνα, το αλάτι, το πιπέρι, το γάλα και το σχοινόπρασο.

2

Βάζουμε βούτυρο σε ένα τηγάνι και το αφήνουμε να ζεσταθεί.

3

Βουτάμε το ψωμί μας στα αυγά και το βάζουμε να ψηθεί.

4

Σ’ ένα άλλο τηγάνι ψήνουμε το χαλούμι και το λουκάνικο μας.

5

Μόλις ροδοκοκκινίσουν οι αυγοφέτες, τις αφαιρούμε και σερβίρουμε με το χαλούμι, το λουκάνικο και μπόλικο μέλι.

Αυγοφέτες με χαλούμι και λουκάνικα Meica Deutschlander από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή
(Visited 3 times, 1 visits today)