Ο Ιούλιος είναι μήνας αφιερωμένος στο παγωτό και ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου έχει φτιάξει για σένα γλυκιά pizza με παγωτό και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο! 🍕 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου.
Απλώνουμε τη ζύμη σε καθαρό πάγκο εργασίας που έχουμε αλευρώσει ελαφριά.
Ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη και μεταφέρουμε σε ταψί πίτσας.
Ψήνουμε για περίπου 12 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν οι άκρες.
Αφαιρούμε από τον φούρνο σε ξύλο σερβιρίσματος.
Απλώνουμε την μαρμελάδα σε όλη την επιφάνεια.
Τρίβουμε από πάνω την λευκή σοκολάτα.
Στην μέση της πίτσας βάζουμε το παγωτό και γαρνίρουμε με τα φρέσκα raspberries.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου.
Απλώνουμε τη ζύμη σε καθαρό πάγκο εργασίας που έχουμε αλευρώσει ελαφριά.
Ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη και μεταφέρουμε σε ταψί πίτσας.
Ψήνουμε για περίπου 12 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν οι άκρες.
Αφαιρούμε από τον φούρνο σε ξύλο σερβιρίσματος.
Απλώνουμε την μαρμελάδα σε όλη την επιφάνεια.
Τρίβουμε από πάνω την λευκή σοκολάτα.
Στην μέση της πίτσας βάζουμε το παγωτό και γαρνίρουμε με τα φρέσκα raspberries.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!