Θες να εντυπωσιάσεις την παρέα σου; Με αυτά τα καλαμάκια σολομού με μπέικον, λάιμ και ελαιόλαδο Monini θα ανυπομονούν σίγουρα για το επόμενο ξυλάκι 😉 Δες πιο κάτω πως να τα φτιάξεις!

Αφαιρούμε την κρούστα και το κόκαλο από τα φιλέτα σολομού και κόβουμε τον σολομό σε ίσα μικρά τετράγωνα κομμάτια. Βάζουμε τα κομμάτια σολομού σε ένα μπολ.
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και ανακατεύουμε!
Προσθέτουμε τη μαρινάδα στο μπολ με τον σολομό και το αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200-220 βαθμούς Κελσίου.
Κόβουμε την κάθε λωρίδα μπέικον σε 4 μικρές φέτες.
Περνάμε στα ξυλάκια τα κομμάτια σολομού εναλλάξ με το κρεμμύδι, τα κομμάτια από λάιμ και τις φέτες μπέικον.
Βάζουμε τα ξυλάκια στον φούρνο σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα αφήνουμε να ψηθούν στην ψηλότερη σχάρα για 10 λεπτά. Έπειτα τα αναποδογυρίζουμε και τα αφήνουμε να ψηθούν για άλλα 10 λεπτά.
Τα αφαιρούμε από τον φούρνο, τα βάζουμε σε ένα πιάτο και αλατοπιπερώνουμε.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Αφαιρούμε την κρούστα και το κόκαλο από τα φιλέτα σολομού και κόβουμε τον σολομό σε ίσα μικρά τετράγωνα κομμάτια. Βάζουμε τα κομμάτια σολομού σε ένα μπολ.
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και ανακατεύουμε!
Προσθέτουμε τη μαρινάδα στο μπολ με τον σολομό και το αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200-220 βαθμούς Κελσίου.
Κόβουμε την κάθε λωρίδα μπέικον σε 4 μικρές φέτες.
Περνάμε στα ξυλάκια τα κομμάτια σολομού εναλλάξ με το κρεμμύδι, τα κομμάτια από λάιμ και τις φέτες μπέικον.
Βάζουμε τα ξυλάκια στον φούρνο σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα αφήνουμε να ψηθούν στην ψηλότερη σχάρα για 10 λεπτά. Έπειτα τα αναποδογυρίζουμε και τα αφήνουμε να ψηθούν για άλλα 10 λεπτά.
Τα αφαιρούμε από τον φούρνο, τα βάζουμε σε ένα πιάτο και αλατοπιπερώνουμε.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!