DifficultyBeginner

Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και φτιάχνει κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια και Sacla Vegan White Sauce 🍴 Ένας συνδυασμός όνειρο που σίγουρα θα σε εκπλήξει ευχάριστα 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time30 minsTotal Time45 mins
ΥΛΙΚΑ
 1 Sacla Vegan White Sauce
 6 κοχύλια βρασμένα ελαφρώς
 15 μανιτάρια ψιλοκομμένα
 ½ κρεμμύδι
 ½ σκελίδα σκόρδο
 1 σφηνάκι λευκό κρασί
 1 κ.γ. πάστα ντομάτας
 Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEA
 Αλάτι
 Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σ’ ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι.

2

Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε.

3

Έπειτα, σε καυτό νερό, μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά μας για μόλις 1 λεπτό.

4

Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη γέμιση στα κοχύλια και τα βάζουμε σε ένα ταψί.

5

Από πάνω προσθέτουμε την σάλτσα μας και τα ψήνουμε στον φούρνο για 25 λεπτά στους 160 βαθμούς Κελσίου σκεπασμένα. Έπειτα τα αφήνουμε να ψηθούν και για 10 λεπτά.

6

Βγάζουμε από τον φούρνο και σερβίρουμε.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 1 Sacla Vegan White Sauce
 6 κοχύλια βρασμένα ελαφρώς
 15 μανιτάρια ψιλοκομμένα
 ½ κρεμμύδι
 ½ σκελίδα σκόρδο
 1 σφηνάκι λευκό κρασί
 1 κ.γ. πάστα ντομάτας
 Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο GAEA
 Αλάτι
 Πιπέρι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σ’ ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι.

2

Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε.

3

Έπειτα, σε καυτό νερό, μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά μας για μόλις 1 λεπτό.

4

Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη γέμιση στα κοχύλια και τα βάζουμε σε ένα ταψί.

5

Από πάνω προσθέτουμε την σάλτσα μας και τα ψήνουμε στον φούρνο για 25 λεπτά στους 160 βαθμούς Κελσίου σκεπασμένα. Έπειτα τα αφήνουμε να ψηθούν και για 10 λεπτά.

6

Βγάζουμε από τον φούρνο και σερβίρουμε.

Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια και Sacla Vegan White Sauce από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή
(Visited 8 times, 1 visits today)