Κρητική σαλάτα ντάκος με GAEA μαύρες ελιές! 🥗 Ένα πιάτο που έχει κυριολεκτικά άρωμα...Ελλάδας! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τα ντοματίνια (κομμένα στη μέση), το ξύδι, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και αφήνουμε στο ψυγείο για 5 λεπτά.
Σε ένα μικρότερο μπολ χτυπάμε με σύρμα τη φέτα και την κρέμα μέχρι να γίνουν πουρές.
Έπειτα, απλώνουμε την κρέμα φέτας στο κάτω μέρος του πιάτου.
Στη συνέχεια, βγάζουμε το μπολ από το ψυγείο και προσθέτουμε τα κρουτόνια και τις ελιές.
Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε πάνω από την κρέμα.
Γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου.
Ingredients
Directions
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τα ντοματίνια (κομμένα στη μέση), το ξύδι, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και αφήνουμε στο ψυγείο για 5 λεπτά.
Σε ένα μικρότερο μπολ χτυπάμε με σύρμα τη φέτα και την κρέμα μέχρι να γίνουν πουρές.
Έπειτα, απλώνουμε την κρέμα φέτας στο κάτω μέρος του πιάτου.
Στη συνέχεια, βγάζουμε το μπολ από το ψυγείο και προσθέτουμε τα κρουτόνια και τις ελιές.
Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε πάνω από την κρέμα.
Γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου.