Αναζητάς τρόπους να δροσιστείς; 🍹 Αυτή η παγωμένη λεμονάδα με μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου θα γίνει ο καλοκαιρινός σου εθισμός! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τη ζάχαρη μας με νερό μέχρι να δημιουργηθεί σιρόπι (περίπου 5 λεπτά) και έπειτα αφήνουμε να κρυώσει.
Στην συνέχεια, ανακατεύουμε μέσα στο κρύο σιρόπι τον χυμό λεμόνι.
Σε ψιλό ποτήρι προσθέτουμε το σιρόπι λεμονιού ανάλογα με τις προτιμήσεις μας, 1 κ.γ μαρμελάδα, τον δυόσμο, τον πάγο και τη σόδα.
Ανακατεύουμε καλά και απολαμβάνουμε.
Ingredients
Directions
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τη ζάχαρη μας με νερό μέχρι να δημιουργηθεί σιρόπι (περίπου 5 λεπτά) και έπειτα αφήνουμε να κρυώσει.
Στην συνέχεια, ανακατεύουμε μέσα στο κρύο σιρόπι τον χυμό λεμόνι.
Σε ψιλό ποτήρι προσθέτουμε το σιρόπι λεμονιού ανάλογα με τις προτιμήσεις μας, 1 κ.γ μαρμελάδα, τον δυόσμο, τον πάγο και τη σόδα.
Ανακατεύουμε καλά και απολαμβάνουμε.