Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου φτιάχνει τους πιο νόστιμους λοκμάδες που έχεις δοκιμάσει ποτέ με μέλι Τζιβέρτι και νιφάδες καρύδας! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε το αλεύρι, τη μαγιά, το μελί και σιγά-σιγά το χλιαρό νερό ανακατεύοντας με μια σπάτουλα. Τέλος προσθέτουμε και το αλάτι.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε σε ζεστό περιβάλλον για περίπου 30 λεπτά.
Βάζουμε στη φωτιά μια κατσαρόλα με το λάδι να ζεσταθεί.
Ετοιμάζουμε ενα μπολάκι με νερό και ένα μικρό κουταλάκι.
Το ένα χέρι μπαίνει στη ζύμη και το άλλο κόβει μπαλίτσες με το κουταλάκι.
Για κάθε λουκουμά βουτάμε το κουταλάκι στο νερό για μην κολλήσει η ζύμη.
Τηγανίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και αφαιρούμε σε ένα χαρτί.
Σερβίρουμε στο πιάτο με μπόλικο μέλι και νιφάδες καρύδας.
Ingredients
Directions
Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε το αλεύρι, τη μαγιά, το μελί και σιγά-σιγά το χλιαρό νερό ανακατεύοντας με μια σπάτουλα. Τέλος προσθέτουμε και το αλάτι.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε σε ζεστό περιβάλλον για περίπου 30 λεπτά.
Βάζουμε στη φωτιά μια κατσαρόλα με το λάδι να ζεσταθεί.
Ετοιμάζουμε ενα μπολάκι με νερό και ένα μικρό κουταλάκι.
Το ένα χέρι μπαίνει στη ζύμη και το άλλο κόβει μπαλίτσες με το κουταλάκι.
Για κάθε λουκουμά βουτάμε το κουταλάκι στο νερό για μην κολλήσει η ζύμη.
Τηγανίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και αφαιρούμε σε ένα χαρτί.
Σερβίρουμε στο πιάτο με μπόλικο μέλι και νιφάδες καρύδας.