Γρήγορο, εύκολο και με ποιότητα που αγγίζει κορυφή! 😉 Αυτό το πιάτο με La Molisana Fusilli Tricolore σε κρεμώδη σάλτσα από την σεφ Αθηνά Λοϊζίδης θα γίνει το αγαπημένο σου! Δες πιο κάτω τα υλικά για να το φτιάξεις!

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για λίγα δευτερόλεπτα.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Έπειτα, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το γάλα και μαγειρεύουμε μέχρι να πήξει ελαφρά η σάλτσα, ανακατεύοντας συχνά. Προσθέτουμε την παρμεζάνα, τον μαϊντανό και την ντομάτα και αλατοπιπερώνουμε.
Παράλληλα, σε μια κατσαρόλα ζυμαρικών, μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Όταν τα ζυμαρικά μας είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στη σάλτσα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για λίγα δευτερόλεπτα.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Έπειτα, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το γάλα και μαγειρεύουμε μέχρι να πήξει ελαφρά η σάλτσα, ανακατεύοντας συχνά. Προσθέτουμε την παρμεζάνα, τον μαϊντανό και την ντομάτα και αλατοπιπερώνουμε.
Παράλληλα, σε μια κατσαρόλα ζυμαρικών, μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Όταν τα ζυμαρικά μας είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στη σάλτσα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!