Είναι τα υγιεινά γεύματα στην κορυφή της λίστας στόχων σου; 🎯 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σε βοηθάει να τον πετύχεις φτιάχνοντας μεσογειακή σαλάτα με ελιές, GAEA dressing μουστάρδας και φρούτα εποχής! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

ΥΛΙΚΑ
300 γρ. ανάμεικτα πράσινα λαχανικά για σαλάτα
100 γρ. γραβιέρα Κρήτης σε φλούδες ή τριμμένη
50 γρ. λούντζα κρασάτη καπνιστή ψιλοκομμένη
5 φυλλαράκια δυόσμο ψιλοκομμένα
1 αχλάδι κομμένο σε λωρίδες
6 ελιές GAEA
GAEA dressing μουστάρδας
Ελαιόλαδο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Σε ένα μπολ βάζουμε τη σαλάτα μας, τη γραβιέρα, την λούντζα, τις ελιές GAEA, το αχλάδι, τον ψιλοκομμένο δυόσμο.
2
Προσθέτουμε λίγο αλάτι, λίγο ελαιόλαδο και το GAEA dressing μουστάρδας.
3
Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε σε ένα πιάτο της αρεσκείας μας.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. ανάμεικτα πράσινα λαχανικά για σαλάτα
100 γρ. γραβιέρα Κρήτης σε φλούδες ή τριμμένη
50 γρ. λούντζα κρασάτη καπνιστή ψιλοκομμένη
5 φυλλαράκια δυόσμο ψιλοκομμένα
1 αχλάδι κομμένο σε λωρίδες
6 ελιές GAEA
GAEA dressing μουστάρδας
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Directions
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Σε ένα μπολ βάζουμε τη σαλάτα μας, τη γραβιέρα, την λούντζα, τις ελιές GAEA, το αχλάδι, τον ψιλοκομμένο δυόσμο.
2
Προσθέτουμε λίγο αλάτι, λίγο ελαιόλαδο και το GAEA dressing μουστάρδας.
3
Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε σε ένα πιάτο της αρεσκείας μας.
(Visited 35 times, 1 visits today)