CategoryDifficultyBeginner

Είναι τα υγιεινά γεύματα στην κορυφή της λίστας στόχων σου; 🎯 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σε βοηθάει να τον πετύχεις φτιάχνοντας μεσογειακή σαλάτα με ελιές, GAEA dressing μουστάρδας και φρούτα εποχής! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields2 Servings
Prep Time10 minsTotal Time10 mins
ΥΛΙΚΑ
 300 γρ. ανάμεικτα πράσινα λαχανικά για σαλάτα
 100 γρ. γραβιέρα Κρήτης σε φλούδες ή τριμμένη
 50 γρ. λούντζα κρασάτη καπνιστή ψιλοκομμένη
 5 φυλλαράκια δυόσμο ψιλοκομμένα
 1 αχλάδι κομμένο σε λωρίδες
 6 ελιές GAEA
 GAEA dressing μουστάρδας
 Ελαιόλαδο
 Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε ένα μπολ βάζουμε τη σαλάτα μας, τη γραβιέρα, την λούντζα, τις ελιές GAEA, το αχλάδι, τον ψιλοκομμένο δυόσμο.

2

Προσθέτουμε λίγο αλάτι, λίγο ελαιόλαδο και το GAEA dressing μουστάρδας.

3

Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε σε ένα πιάτο της αρεσκείας μας.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 300 γρ. ανάμεικτα πράσινα λαχανικά για σαλάτα
 100 γρ. γραβιέρα Κρήτης σε φλούδες ή τριμμένη
 50 γρ. λούντζα κρασάτη καπνιστή ψιλοκομμένη
 5 φυλλαράκια δυόσμο ψιλοκομμένα
 1 αχλάδι κομμένο σε λωρίδες
 6 ελιές GAEA
 GAEA dressing μουστάρδας
 Ελαιόλαδο
 Αλάτι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε ένα μπολ βάζουμε τη σαλάτα μας, τη γραβιέρα, την λούντζα, τις ελιές GAEA, το αχλάδι, τον ψιλοκομμένο δυόσμο.

2

Προσθέτουμε λίγο αλάτι, λίγο ελαιόλαδο και το GAEA dressing μουστάρδας.

3

Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε σε ένα πιάτο της αρεσκείας μας.

Μεσογειακή σαλάτα με λούντζα, γραβιέρα Κρήτης, ελιές και GAEA dressing μουστάρδας από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή
(Visited 35 times, 1 visits today)