Μπακαλιάρος αχνιστός με TABASCO® Sriracha Sauce! 🌶 Αυτό το πιάτο είναι κυριολεκτικά η πιο hot συνταγή για την περίοδο της νηστείας! 😉 Ακολούθησε τα βήματα του σεφ Γιάννη Γιαγκουλή για να δεις πως να την φτιάξεις! Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα καρύδας, το λεμόνι, το κάρι και τα αφήνουμε να ζεσταθούν.
Έπειτα, αλατίζουμε το ψάρι, το βάζουμε στην κατσαρόλα, το σκεπάζουμε και ψήνουμε για 8 λεπτά.
Σερβίρουμε σε ένα μπολ το ζωμό μαζί με το ψάρι και προσθέτουμε λίγο TABASCO® Sriracha Sauce.
Ingredients
Directions
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα καρύδας, το λεμόνι, το κάρι και τα αφήνουμε να ζεσταθούν.
Έπειτα, αλατίζουμε το ψάρι, το βάζουμε στην κατσαρόλα, το σκεπάζουμε και ψήνουμε για 8 λεπτά.
Σερβίρουμε σε ένα μπολ το ζωμό μαζί με το ψάρι και προσθέτουμε λίγο TABASCO® Sriracha Sauce.