Μπακαλιάρος αχνιστός με TABASCO® Sriracha Sauce! 🌶 Αυτό το πιάτο είναι κυριολεκτικά η πιο hot συνταγή για την περίοδο της νηστείας! 😉 Ακολούθησε τα βήματα του σεφ Γιάννη Γιαγκουλή για να δεις πως να την φτιάξεις! Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields5 Servings
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
ΥΛΙΚΑ
 1 κονσέρβα κρέμα καρύδας
 TABASCO® Sriracha Sauce
 1 κ.γ. κάρι
 4 φιλέτα μπακαλιάρου
 Eλαιόλαδο
 Χυμό από 3 λεμόνια
 Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα καρύδας, το λεμόνι, το κάρι και τα αφήνουμε να ζεσταθούν.

2

Έπειτα, αλατίζουμε το ψάρι, το βάζουμε στην κατσαρόλα, το σκεπάζουμε και ψήνουμε για 8 λεπτά.

3

Σερβίρουμε σε ένα μπολ το ζωμό μαζί με το ψάρι και προσθέτουμε λίγο TABASCO® Sriracha Sauce.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 1 κονσέρβα κρέμα καρύδας
 TABASCO® Sriracha Sauce
 1 κ.γ. κάρι
 4 φιλέτα μπακαλιάρου
 Eλαιόλαδο
 Χυμό από 3 λεμόνια
 Αλάτι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα καρύδας, το λεμόνι, το κάρι και τα αφήνουμε να ζεσταθούν.

2

Έπειτα, αλατίζουμε το ψάρι, το βάζουμε στην κατσαρόλα, το σκεπάζουμε και ψήνουμε για 8 λεπτά.

3

Σερβίρουμε σε ένα μπολ το ζωμό μαζί με το ψάρι και προσθέτουμε λίγο TABASCO® Sriracha Sauce.

Μπακαλιάρος αχνιστός με TABASCO® Sriracha Sauce από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή
(Visited 8 times, 1 visits today)