Ο Βαγγέλης Μωραϊτης σου σερβίρει την πιο νόστιμη και γλυκιά μπισκοτόταρτα που έχεις δοκιμάσει ποτέ με μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο και Κανέλα! 😉 Δες πιο κάτω πως να τη φτιάξεις!

Αφήνουμε το ένα φύλλο να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Κρατάμε το άλλο φύλλο στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190°C.
Βουτυρώνουμε μια φόρμα τάρτας 20 εκ. και απλώνουμε τη ζύμη πιέζοντας καλά ώστε να καλυφθεί ο πάτος και τα πλαϊνά της. Κόβουμε περιμετρικά τη ζύμη που περισσεύει και την κρατάμε στην άκρη.
Τρυπάμε τη ζύμη της βάσης με πιρούνι, τοποθετούμε πάνω της μια λαδόκολλα (και από πάνω όσπρια ή ρύζι για να μη φουσκώσει η ζύμη) και την ψήνουμε χωρίς γέμιση για 15 λεπτά.
Ζεσταίνουμε σε μικρό κατσαρολάκι τη μαρμελάδα με τον χυμό ανακατεύοντας καλά.
Αφήνουμε να κρυώσει και απλώνουμε τη μαρμελάδα στη ζύμη.
Από τη ζύμη που κρατήσατε στην άκρη, κόβουμε μακρόστενες λωρίδες και καλύπτουμε την επιφάνεια της τάρτας χιαστί.
Αλείφουμε τη ζύμη κουρού με τον κρόκο του αβγού και ψήνουμε για 15΄ ακόμη, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της τάρτας.
Αφήνουμε να κρυώσει και γαρνίρουμε με την ζάχαρη άχνη.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Αφήνουμε το ένα φύλλο να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Κρατάμε το άλλο φύλλο στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190°C.
Βουτυρώνουμε μια φόρμα τάρτας 20 εκ. και απλώνουμε τη ζύμη πιέζοντας καλά ώστε να καλυφθεί ο πάτος και τα πλαϊνά της. Κόβουμε περιμετρικά τη ζύμη που περισσεύει και την κρατάμε στην άκρη.
Τρυπάμε τη ζύμη της βάσης με πιρούνι, τοποθετούμε πάνω της μια λαδόκολλα (και από πάνω όσπρια ή ρύζι για να μη φουσκώσει η ζύμη) και την ψήνουμε χωρίς γέμιση για 15 λεπτά.
Ζεσταίνουμε σε μικρό κατσαρολάκι τη μαρμελάδα με τον χυμό ανακατεύοντας καλά.
Αφήνουμε να κρυώσει και απλώνουμε τη μαρμελάδα στη ζύμη.
Από τη ζύμη που κρατήσατε στην άκρη, κόβουμε μακρόστενες λωρίδες και καλύπτουμε την επιφάνεια της τάρτας χιαστί.
Αλείφουμε τη ζύμη κουρού με τον κρόκο του αβγού και ψήνουμε για 15΄ ακόμη, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της τάρτας.
Αφήνουμε να κρυώσει και γαρνίρουμε με την ζάχαρη άχνη.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!