Δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους; 🍪 Κι όμως...το μυστικό τους βρίσκεται στο εσωτερικό! 😉 Αυτά τα μπισκότα με μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι και Μύρτιλο από την σεφ Αθηνά Λοϊζίδης θα γίνουν το επόμενο addiction σου! Δες πιο κάτω πως να τα φτιάξεις!

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C.
Ρίχνουμε αλεύρι, τη ζάχαρη, το βούτυρο, και το αβγό στον κάδο του πολυμιξερ. Κτυπάμε μαζί μέχρι το μείγμα να σχηματιστεί σε μια μπάλα ζύμης.
Αλευρώνουμε τα χέρια μας και πλάθουμε τη ζύμη σε ένα σωλήνα διαμέτρου περίπου 5 εκ. Κόβουμε σε φέτες πάχους 2 εκ. και τις τοποθετούμε αραιά σε ένα μεγάλο ταψί στρωμένο με λαδόχαρτο.
Κάνουμε μια μικρή εσοχή στη μέση κάθε μπισκότου με το δάχτυλό μας και ρίχνουμε μια κουταλιά μαρμελάδα στο κέντρο.
Ψήνουμε για 10-15 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν ελαφρά τα μπισκότα και να ροδοκοκκινίσουν. Βάζουμε σε σχάρα για να κρυώσουν.
Πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη -αν θέλουμε- και σερβίρουμε.
Ingredients
Directions
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C.
Ρίχνουμε αλεύρι, τη ζάχαρη, το βούτυρο, και το αβγό στον κάδο του πολυμιξερ. Κτυπάμε μαζί μέχρι το μείγμα να σχηματιστεί σε μια μπάλα ζύμης.
Αλευρώνουμε τα χέρια μας και πλάθουμε τη ζύμη σε ένα σωλήνα διαμέτρου περίπου 5 εκ. Κόβουμε σε φέτες πάχους 2 εκ. και τις τοποθετούμε αραιά σε ένα μεγάλο ταψί στρωμένο με λαδόχαρτο.
Κάνουμε μια μικρή εσοχή στη μέση κάθε μπισκότου με το δάχτυλό μας και ρίχνουμε μια κουταλιά μαρμελάδα στο κέντρο.
Ψήνουμε για 10-15 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν ελαφρά τα μπισκότα και να ροδοκοκκινίσουν. Βάζουμε σε σχάρα για να κρυώσουν.
Πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη -αν θέλουμε- και σερβίρουμε.