
Σε μεγάλη κατσαρόλα προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι και τσιγαρίζουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε τις μπριζόλες και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα μανιτάρια και αλατοπιπερώνουμε.
Έπειτα, προσθέτουμε την μπύρα στην κατσαρόλα και αφήνουμε το μείγμα να ζεσταθεί για 6 λεπτά.
Ακολούθως, βάζουμε το νερό, τα φύλλα δάφνης, το Sacla Nduja Pesto, το ξύσμα και το χυμό από το λεμόνι στην κατσαρόλα, σκεπάζουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για περίπου 50 λεπτά.
Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με δυόσμο.
Ingredients
Directions
Σε μεγάλη κατσαρόλα προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι και τσιγαρίζουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε τις μπριζόλες και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα μανιτάρια και αλατοπιπερώνουμε.
Έπειτα, προσθέτουμε την μπύρα στην κατσαρόλα και αφήνουμε το μείγμα να ζεσταθεί για 6 λεπτά.
Ακολούθως, βάζουμε το νερό, τα φύλλα δάφνης, το Sacla Nduja Pesto, το ξύσμα και το χυμό από το λεμόνι στην κατσαρόλα, σκεπάζουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για περίπου 50 λεπτά.
Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με δυόσμο.