Super νόστιμη νηστίσιμη συνταγή που θα λατρέψεις! Μύδια με λευκό κρασί, μουστάρδα και TABASCO® Sauce 🌶 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Καθαρίζουμε πολύ καλά τα μύδια, τρίβοντας τα με ένα σφουγγάρι μέχρι να φύγει η ακαθαρσία. Τραβάμε το μουστάκι στο πλάι μέχρι να ξεκολλήσει.
Κόβουμε τα λαχανικά και το σκόρδο σε κυβάκια.
Σε ένα τηγάνι, βάζουμε ελαιόλαδο, σωτάρουμε τα λαχανικά για 4-5 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε . Ρίχνουμε το σκόρδο και αμέσως προσθέτουμε τα μύδια και την μουστάρδα.
Σβήνουμε με λευκό κρασί, TABASCO, σκεπάζουμε το τηγάνι και ψήνουμε μέχρι να ανοίξουν τα μύδια μας (3-4 λεπτά).
Πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε με όλη τη σάλτσα.
Ingredients
Directions
Καθαρίζουμε πολύ καλά τα μύδια, τρίβοντας τα με ένα σφουγγάρι μέχρι να φύγει η ακαθαρσία. Τραβάμε το μουστάκι στο πλάι μέχρι να ξεκολλήσει.
Κόβουμε τα λαχανικά και το σκόρδο σε κυβάκια.
Σε ένα τηγάνι, βάζουμε ελαιόλαδο, σωτάρουμε τα λαχανικά για 4-5 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε . Ρίχνουμε το σκόρδο και αμέσως προσθέτουμε τα μύδια και την μουστάρδα.
Σβήνουμε με λευκό κρασί, TABASCO, σκεπάζουμε το τηγάνι και ψήνουμε μέχρι να ανοίξουν τα μύδια μας (3-4 λεπτά).
Πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε με όλη τη σάλτσα.