Νηστίσιμη μακαρονάδα με La Molisana Fettuccine Integrali, θαλασσινά, λαχανικά και τζίντζερ. Με αυτή τη συνταγή, θα αγαπήσεις σίγουρα την περίοδο της νηστείας 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Πλένουμε καλά τα μύδια και τα αφήνουμε να στραγγίσουν για περίπου 25 λεπτά σε κρύο αλατισμένο νερό.
Έπειτα, σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, προσθέτουμε το σκόρδο και τα μύδια και καλύπτουμε με το καπάκι.
Μαγειρεύουμε για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να ανοίξουν τα μύδια.
‘Επειτα, βάζουμε τα ζυμαρικά μας σε μια κατσαρόλα με ζεστό αλατισμένο νερό και τα αφήνουμε να ψηθούν για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία, μέχρι να γίνουν Aldente.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας σε ένα μεγάλο τηγάνι και προσθέτουμε το καρότο κομμένο σε κύβους. Σοτάρουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τα ντοματίνια και το ψιλοκομμένο τζίντζερ και ανακατεύουμε.
Στο ίδιο τηγάνι, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο λαβράκι και τον ζωμό από τα μύδια και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
Αφού τα ζυμαρικά μας έχουν ψηθεί Aldente, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε μέσα στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά για να δέσουν.
Προσθέτουμε τα λουλούδια κολοκυθιού κομμένα σε λωρίδες και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Πλένουμε καλά τα μύδια και τα αφήνουμε να στραγγίσουν για περίπου 25 λεπτά σε κρύο αλατισμένο νερό.
Έπειτα, σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, προσθέτουμε το σκόρδο και τα μύδια και καλύπτουμε με το καπάκι.
Μαγειρεύουμε για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να ανοίξουν τα μύδια.
‘Επειτα, βάζουμε τα ζυμαρικά μας σε μια κατσαρόλα με ζεστό αλατισμένο νερό και τα αφήνουμε να ψηθούν για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία, μέχρι να γίνουν Aldente.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας σε ένα μεγάλο τηγάνι και προσθέτουμε το καρότο κομμένο σε κύβους. Σοτάρουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τα ντοματίνια και το ψιλοκομμένο τζίντζερ και ανακατεύουμε.
Στο ίδιο τηγάνι, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο λαβράκι και τον ζωμό από τα μύδια και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
Αφού τα ζυμαρικά μας έχουν ψηθεί Aldente, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε μέσα στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά για να δέσουν.
Προσθέτουμε τα λουλούδια κολοκυθιού κομμένα σε λωρίδες και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!