Θες να δώσεις ένταση στο γεύμα σου; Φτιάξε ομελέτα με ρίγανη, chili flakes και TABASCO® Sriracha Sauce! Λίγες μόνο σταγόνες και...το πέτυχες! 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά!

Yields1 Serving
Prep Time2 minsCook Time5 minsTotal Time7 mins
ΥΛΙΚΑ
 3 αυγά, φρέσκα
 3 κ.σ. ελαιόλαδο
 Νιφάδες τσίλι
 TABASCO® Sriracha Sauce
 Ρίγανη
 Αλάτι
 Πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε ένα μπολ, ρίχνουμε τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και ξεκινάμε να χτυπάμε τα αυγά μας με ένα πιρούνι.

2

Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε ελαιόλαδο και το αφήνουμε για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να κάψει.

3

Μόλις αρχίσει το ελαιόλαδο να απομακρύνεται από το κέντρο του τηγανιού, ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.

4

Όταν είναι έτοιμη η ομελέτα μας, κλείνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τη ρίγανη, τις νιφάδες τσίλι και προσθέτουμε λίγες σταγόνες TABASCO Sriracha Sauce.

5

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 3 αυγά, φρέσκα
 3 κ.σ. ελαιόλαδο
 Νιφάδες τσίλι
 TABASCO® Sriracha Sauce
 Ρίγανη
 Αλάτι
 Πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε ένα μπολ, ρίχνουμε τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και ξεκινάμε να χτυπάμε τα αυγά μας με ένα πιρούνι.

2

Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε ελαιόλαδο και το αφήνουμε για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να κάψει.

3

Μόλις αρχίσει το ελαιόλαδο να απομακρύνεται από το κέντρο του τηγανιού, ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.

4

Όταν είναι έτοιμη η ομελέτα μας, κλείνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τη ρίγανη, τις νιφάδες τσίλι και προσθέτουμε λίγες σταγόνες TABASCO Sriracha Sauce.

5

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ομελέτα με ρίγανη, νιφάδες τσίλι και TABASCO Sriracha Sauce
(Visited 45 times, 1 visits today)