Θες να δώσεις ένταση στο γεύμα σου; Φτιάξε ομελέτα με ρίγανη, chili flakes και TABASCO® Sriracha Sauce! Λίγες μόνο σταγόνες και...το πέτυχες! 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά!

Σε ένα μπολ, ρίχνουμε τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και ξεκινάμε να χτυπάμε τα αυγά μας με ένα πιρούνι.
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε ελαιόλαδο και το αφήνουμε για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να κάψει.
Μόλις αρχίσει το ελαιόλαδο να απομακρύνεται από το κέντρο του τηγανιού, ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Όταν είναι έτοιμη η ομελέτα μας, κλείνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τη ρίγανη, τις νιφάδες τσίλι και προσθέτουμε λίγες σταγόνες TABASCO Sriracha Sauce.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ, ρίχνουμε τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και ξεκινάμε να χτυπάμε τα αυγά μας με ένα πιρούνι.
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε ελαιόλαδο και το αφήνουμε για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να κάψει.
Μόλις αρχίσει το ελαιόλαδο να απομακρύνεται από το κέντρο του τηγανιού, ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Όταν είναι έτοιμη η ομελέτα μας, κλείνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τη ρίγανη, τις νιφάδες τσίλι και προσθέτουμε λίγες σταγόνες TABASCO Sriracha Sauce.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!