
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 90 βαθμούς Κελσίου.
Σε μίξερ χτυπάμε τα ασπράδια σε δυνατή ταχύτητα για περίπου 1 λεπτό.
Συνεχίζουμε να χτυπάμε για ακόμη 10 λεπτά προσθέτοντας σιγά-σιγά την ζάχαρη μέχρι η μαρέγκα να σφίξει. Αφαιρούμε το μπολ από το μίξερ.
Προσθέτουμε μέσα στο μείγμα το χυμό λεμόνι και τη βανίλια και στην συνέχεια προσθέτουμε το κορν φλάουρ.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής (που έχουμε τοποθετήσει μύτη αστεράκι) και δημιουργούμε σε ταψί με λαδόκολλα στρογγυλά σχήματα. Έπειτα, πιέζουμε με ένα κουτάλι την επιφάνεια δημιουργώντας χώρο για την γέμιση.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 90 βαθμούς για 1 ώρα και 15 λεπτά, κλείνουμε τον φούρνο και αφήνουμε μέσα για ακόμα 3 ώρες.
Στη συνέχεια, βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε στον πάγκο εργασίας.
Για να δημιουργήσουμε την κρέμα μας, χτυπάμε για 2-3 λεπτά την κρέμα και την ζάχαρη μέχρι να σφίξει.
Μεταφέρουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και γεμίζουμε τα σχήματα πάβλοβας.
Γαρνίρουμε με τα φρούτα, τον δυόσμο και πασπαλίζουμε με την ζάχαρη άχνη.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 90 βαθμούς Κελσίου.
Σε μίξερ χτυπάμε τα ασπράδια σε δυνατή ταχύτητα για περίπου 1 λεπτό.
Συνεχίζουμε να χτυπάμε για ακόμη 10 λεπτά προσθέτοντας σιγά-σιγά την ζάχαρη μέχρι η μαρέγκα να σφίξει. Αφαιρούμε το μπολ από το μίξερ.
Προσθέτουμε μέσα στο μείγμα το χυμό λεμόνι και τη βανίλια και στην συνέχεια προσθέτουμε το κορν φλάουρ.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής (που έχουμε τοποθετήσει μύτη αστεράκι) και δημιουργούμε σε ταψί με λαδόκολλα στρογγυλά σχήματα. Έπειτα, πιέζουμε με ένα κουτάλι την επιφάνεια δημιουργώντας χώρο για την γέμιση.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 90 βαθμούς για 1 ώρα και 15 λεπτά, κλείνουμε τον φούρνο και αφήνουμε μέσα για ακόμα 3 ώρες.
Στη συνέχεια, βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε στον πάγκο εργασίας.
Για να δημιουργήσουμε την κρέμα μας, χτυπάμε για 2-3 λεπτά την κρέμα και την ζάχαρη μέχρι να σφίξει.
Μεταφέρουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και γεμίζουμε τα σχήματα πάβλοβας.
Γαρνίρουμε με τα φρούτα, τον δυόσμο και πασπαλίζουμε με την ζάχαρη άχνη.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!