Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλλής μας ξεναγεί στα στενά της Ισπανίας σερβίροντας μας παέγια θαλασσινών με Riso Gallo και λουκάνικα Meica! Μια γευστική εμπειρία που αξίζει οπωσδήποτε να ζήσεις! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε μια κατσαρόλα με ψηλά τοιχώματα, σοτάρουμε το κρεμμύδι, το πιπέρι, το σχοινόπρασο και το λουκάνικο.
Αφού τα σοτάρουμε, προσθέτουμε το ρύζι, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
Ανακατεύουμε συνεχόμενα και προσθέτουμε σταδιακά τον ζωμό μας. Έπειτα προσθέτουμε την πάπρικα.
Όταν μαλακώσει το ρύζι μας (15 λεπτά), προσθέτουμε ψιλοκομμένες τις γαρίδες μας και το λουκάνικο Meica.
Αφαιρούμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα μυρωδικά μας, αλάτι, πιπέρι και λεμόνι.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Σε μια κατσαρόλα με ψηλά τοιχώματα, σοτάρουμε το κρεμμύδι, το πιπέρι, το σχοινόπρασο και το λουκάνικο.
Αφού τα σοτάρουμε, προσθέτουμε το ρύζι, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
Ανακατεύουμε συνεχόμενα και προσθέτουμε σταδιακά τον ζωμό μας. Έπειτα προσθέτουμε την πάπρικα.
Όταν μαλακώσει το ρύζι μας (15 λεπτά), προσθέτουμε ψιλοκομμένες τις γαρίδες μας και το λουκάνικο Meica.
Αφαιρούμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα μυρωδικά μας, αλάτι, πιπέρι και λεμόνι.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!