Καλοκαίρι χωρίς παγωτό...δεν γίνεται 🍦 Φτιάξε παγωτό με αβοκάντο, λάιμ και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και κάνε μικρούς και μεγάλους να ενθουσιαστούν 😉

Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα γυάλινο ταψί και το βάζουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.
Σερβίρουμε το παγωτό και γαρνίρουμε από πάνω με μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο.
Ingredients
Directions
Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα γυάλινο ταψί και το βάζουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.
Σερβίρουμε το παγωτό και γαρνίρουμε από πάνω με μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο.