ΚατηγορίαΔυσκολίαBeginner

Σκέφτεσαι τι να κεράσεις τους καλεσμένους σου; ✨ Φτιάξε πανακότα σε ατομικά μπολ με γάλα καρύδας, μέλι και Familia Coconut Quinoa Granola και ετοιμάσου για τα πιο συναρπαστικά comments! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σερβίρει5 Μερίδες
Προετοιμασία7 λεπτάΨήσιμο18 λεπτάΣυνολικός25 λεπτά
ΥΛΙΚΑ
 1 X Familia Coconut Quinoa Granola
 400 γρ. γάλα καρύδας
 100 γρ. κρέμα καρύδας
 2 κ.σ. μέλι Τζιβέρτι
 ½ φακελάκι ζελατίνης
 ½ κ.γ. βανίλια
 Βατόμουρα για γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε μέτριο κατσαρολάκι προσθέτουμε το γάλα, την κρέμα καρύδας, 1 κ.σ. μέλι και τη βανίλια.

2

Σε μικρό μπολ βάζουμε 4-5 παγάκια και νερό μέχρι τη μέση. Βουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης μέσα στο παγωμένο νερό για 10 λεπτά για να μαλακώσουν.

3

Βάζουμε το κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και μόλις ζεσταθούν τα υλικά μας, αφαιρούμε από την φωτιά και προσθέτουμε την ζελατίνη.

4

Ανακατεύουμε καλά με σπάτουλα μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη και αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμες ή μπολάκια σερβιρίσματος.

5

Αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 15-20 λεπτά και μετά στο ψυγείο για 4-5 ώρες.

6

Αφαιρούμε από τη φόρμα σε πιάτο σερβιρίσματος, πασπαλίζουμε με μέλι, granola και βατόμουρα.

7

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 1 X Familia Coconut Quinoa Granola
 400 γρ. γάλα καρύδας
 100 γρ. κρέμα καρύδας
 2 κ.σ. μέλι Τζιβέρτι
 ½ φακελάκι ζελατίνης
 ½ κ.γ. βανίλια
 Βατόμουρα για γαρνίρισμα

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε μέτριο κατσαρολάκι προσθέτουμε το γάλα, την κρέμα καρύδας, 1 κ.σ. μέλι και τη βανίλια.

2

Σε μικρό μπολ βάζουμε 4-5 παγάκια και νερό μέχρι τη μέση. Βουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης μέσα στο παγωμένο νερό για 10 λεπτά για να μαλακώσουν.

3

Βάζουμε το κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και μόλις ζεσταθούν τα υλικά μας, αφαιρούμε από την φωτιά και προσθέτουμε την ζελατίνη.

4

Ανακατεύουμε καλά με σπάτουλα μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη και αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμες ή μπολάκια σερβιρίσματος.

5

Αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 15-20 λεπτά και μετά στο ψυγείο για 4-5 ώρες.

6

Αφαιρούμε από τη φόρμα σε πιάτο σερβιρίσματος, πασπαλίζουμε με μέλι, granola και βατόμουρα.

7

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Πανακότα με γάλα καρύδας, μέλι και Familia Coconut Quinoa Granola από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου
(Visited 11 times, 1 visits today)