Σκέφτεσαι τι να κεράσεις τους καλεσμένους σου; ✨ Φτιάξε πανακότα σε ατομικά μπολ με γάλα καρύδας, μέλι και Familia Coconut Quinoa Granola και ετοιμάσου για τα πιο συναρπαστικά comments! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε μέτριο κατσαρολάκι προσθέτουμε το γάλα, την κρέμα καρύδας, 1 κ.σ. μέλι και τη βανίλια.
Σε μικρό μπολ βάζουμε 4-5 παγάκια και νερό μέχρι τη μέση. Βουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης μέσα στο παγωμένο νερό για 10 λεπτά για να μαλακώσουν.
Βάζουμε το κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και μόλις ζεσταθούν τα υλικά μας, αφαιρούμε από την φωτιά και προσθέτουμε την ζελατίνη.
Ανακατεύουμε καλά με σπάτουλα μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη και αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμες ή μπολάκια σερβιρίσματος.
Αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 15-20 λεπτά και μετά στο ψυγείο για 4-5 ώρες.
Αφαιρούμε από τη φόρμα σε πιάτο σερβιρίσματος, πασπαλίζουμε με μέλι, granola και βατόμουρα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Σε μέτριο κατσαρολάκι προσθέτουμε το γάλα, την κρέμα καρύδας, 1 κ.σ. μέλι και τη βανίλια.
Σε μικρό μπολ βάζουμε 4-5 παγάκια και νερό μέχρι τη μέση. Βουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης μέσα στο παγωμένο νερό για 10 λεπτά για να μαλακώσουν.
Βάζουμε το κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και μόλις ζεσταθούν τα υλικά μας, αφαιρούμε από την φωτιά και προσθέτουμε την ζελατίνη.
Ανακατεύουμε καλά με σπάτουλα μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη και αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμες ή μπολάκια σερβιρίσματος.
Αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 15-20 λεπτά και μετά στο ψυγείο για 4-5 ώρες.
Αφαιρούμε από τη φόρμα σε πιάτο σερβιρίσματος, πασπαλίζουμε με μέλι, granola και βατόμουρα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!