Αβοκάντο + Αυγά + TABASCO® Sauce = Ό,τι ακριβώς χρειάζεται το Work from home σου για να γίνει λίγο πιο... πικάντικο 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε ένα μικρό μπολ, χτυπάμε ελαφρά τα αυγά, το TABASCO® Original Red Sauce και το αλάτι. Αφήνουμε στην άκρη.
Τοποθετούμε τις φέτες μπέικον σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι με λίγο νερό και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι το μπέικον να γίνει τραγανό. Αφαιρούμε το μπέικον από το τηγάνι και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Ζεσταίνουμε το ίδιο τηγάνι σε μέτρια-χαμηλή φωτιά και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το μπέικον και τα χτυπημένα αυγά μαζί με τη σάλτσα TABASCO® μέχρι να γίνουν μείγμα ομελέτας.
Μόλις το μείγμα μας είναι έτοιμο, προσθέτουμε λίγο τυρί, ανακατεύουμε και αφαιρούμε από τη φωτιά.
Έπειτα, κόβουμε το κάθε αβοκάντο στο μισό και αφαιρούμε το κουκούτσι.
Χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι του γλυκού, αφαιρούμε λίγο από το αβοκάντο, για να δημιουργήσουμε χώρο για το μείγμα αυγών.
Γεμίζουμε τα αβοκάντο ομοιόμορφα με το μείγμα αυγών και στην κορυφή προσθέτουμε σχοινόπρασο και μπέικον.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Σε ένα μικρό μπολ, χτυπάμε ελαφρά τα αυγά, το TABASCO® Original Red Sauce και το αλάτι. Αφήνουμε στην άκρη.
Τοποθετούμε τις φέτες μπέικον σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι με λίγο νερό και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι το μπέικον να γίνει τραγανό. Αφαιρούμε το μπέικον από το τηγάνι και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Ζεσταίνουμε το ίδιο τηγάνι σε μέτρια-χαμηλή φωτιά και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το μπέικον και τα χτυπημένα αυγά μαζί με τη σάλτσα TABASCO® μέχρι να γίνουν μείγμα ομελέτας.
Μόλις το μείγμα μας είναι έτοιμο, προσθέτουμε λίγο τυρί, ανακατεύουμε και αφαιρούμε από τη φωτιά.
Έπειτα, κόβουμε το κάθε αβοκάντο στο μισό και αφαιρούμε το κουκούτσι.
Χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι του γλυκού, αφαιρούμε λίγο από το αβοκάντο, για να δημιουργήσουμε χώρο για το μείγμα αυγών.
Γεμίζουμε τα αβοκάντο ομοιόμορφα με το μείγμα αυγών και στην κορυφή προσθέτουμε σχοινόπρασο και μπέικον.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!