CategoryDifficultyBeginner

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει...🥀 Σκέφτεσαι πως να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου; 😉 Φτιάξε ριζότο με Sacla Black Truffle Pesto, παρμεζάνα και φουντούκι για Valentine's dinner και ετοιμάσου να κάνεις το άλλο σου μισό να...σε ερωτευτεί από την αρχή! ❤ Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields2 Servings
Prep Time20 minsCook Time25 minsTotal Time45 mins
ΥΛΙΚΑ
 120 γρ. ριζότο
 ½ κρεμμύδι
 ½ φλιτζάνι λευκό κρασί
 2 κ.σ. βούτυρο
 1 κ.σ. Sacla Black Truffle Pesto
 3 κ.σ. παρμεζάνα
 Ελαιόλαδο GAEA
 5 μανιτάρια πλευρώτους
 3 φουντούκια
 Αλάτι
 Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι μας.

2

Μόλις μαλακώσει, προσθέτουμε το ριζότο και σβήνουμε με κρασί.

3

Χαμηλώνουμε την φωτιά και χυλώνουμε με βούτυρο, παρμεζάνα, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

4

Παράλληλα, σ΄ενα τηγάνι τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια με αλάτι και πιπέρι.

5

Τα σερβίρουμε πάνω από το ριζότο ενώ γαρνίρουμε με φουντούκια.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 120 γρ. ριζότο
 ½ κρεμμύδι
 ½ φλιτζάνι λευκό κρασί
 2 κ.σ. βούτυρο
 1 κ.σ. Sacla Black Truffle Pesto
 3 κ.σ. παρμεζάνα
 Ελαιόλαδο GAEA
 5 μανιτάρια πλευρώτους
 3 φουντούκια
 Αλάτι
 Πιπέρι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι μας.

2

Μόλις μαλακώσει, προσθέτουμε το ριζότο και σβήνουμε με κρασί.

3

Χαμηλώνουμε την φωτιά και χυλώνουμε με βούτυρο, παρμεζάνα, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

4

Παράλληλα, σ΄ενα τηγάνι τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια με αλάτι και πιπέρι.

5

Τα σερβίρουμε πάνω από το ριζότο ενώ γαρνίρουμε με φουντούκια.

Valentine’s ριζότο με Sacla Black Truffle Pesto, παρμεζάνα και φουντούκι από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή
(Visited 10 times, 1 visits today)