Σάντουιτς για brunch, μεσημεριανό ή σνακ; 🥪 Λίγες σταγόνες TABASCO® Sriracha Sauce απλά θα το απογειώσουν 😉🌶 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Κόβουμε το σέλινο σε πολύ μικρά κυβάκια και το μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μπολ εκτός από το ψωμί και το βούτυρο.
Ανακατεύουμε καλά με κουτάλι και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
Αδειάζουμε το μείγμα στη μία φέτα ψωμί και πιέζουμε με την άλλη να κλείσει καλά.
Σε αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το sandwich.
Ψήνουμε για 3-4 λεπτά από την κάθε πλευρά (μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα).
Αφαιρούμε σε σανίδι κοπής, κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε με ντιπ από Tabasco Sriracha Sauce.
Ingredients
Directions
Κόβουμε το σέλινο σε πολύ μικρά κυβάκια και το μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μπολ εκτός από το ψωμί και το βούτυρο.
Ανακατεύουμε καλά με κουτάλι και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
Αδειάζουμε το μείγμα στη μία φέτα ψωμί και πιέζουμε με την άλλη να κλείσει καλά.
Σε αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το sandwich.
Ψήνουμε για 3-4 λεπτά από την κάθε πλευρά (μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα).
Αφαιρούμε σε σανίδι κοπής, κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε με ντιπ από Tabasco Sriracha Sauce.