CategoryDifficultyBeginner

Σάντουιτς για brunch, μεσημεριανό ή σνακ; 🥪 Λίγες σταγόνες TABASCO® Sriracha Sauce απλά θα το απογειώσουν 😉🌶 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins
ΥΛΙΚΑ
 1 κ.σ. Tabasco Sriracha Sauce
 150 γρ. τόνο
 2 κ.σ. μαγιονέζα
 80 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
 60 γρ. τσένταρ τριμμένο
 2 φέτες ψωμί county ή προζυμένιο
 70 γρ. βούτυρο ανάλατο
 1 σέλινο
 Αλάτι
 Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Κόβουμε το σέλινο σε πολύ μικρά κυβάκια και το μεταφέρουμε σε ένα μπολ.

2

Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μπολ εκτός από το ψωμί και το βούτυρο.

3

Ανακατεύουμε καλά με κουτάλι και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.

4

Αδειάζουμε το μείγμα στη μία φέτα ψωμί και πιέζουμε με την άλλη να κλείσει καλά.

5

Σε αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το sandwich.

6

Ψήνουμε για 3-4 λεπτά από την κάθε πλευρά (μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα).

7

Αφαιρούμε σε σανίδι κοπής, κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε με ντιπ από Tabasco Sriracha Sauce.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 1 κ.σ. Tabasco Sriracha Sauce
 150 γρ. τόνο
 2 κ.σ. μαγιονέζα
 80 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
 60 γρ. τσένταρ τριμμένο
 2 φέτες ψωμί county ή προζυμένιο
 70 γρ. βούτυρο ανάλατο
 1 σέλινο
 Αλάτι
 Πιπέρι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Κόβουμε το σέλινο σε πολύ μικρά κυβάκια και το μεταφέρουμε σε ένα μπολ.

2

Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μπολ εκτός από το ψωμί και το βούτυρο.

3

Ανακατεύουμε καλά με κουτάλι και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.

4

Αδειάζουμε το μείγμα στη μία φέτα ψωμί και πιέζουμε με την άλλη να κλείσει καλά.

5

Σε αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το sandwich.

6

Ψήνουμε για 3-4 λεπτά από την κάθε πλευρά (μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα).

7

Αφαιρούμε σε σανίδι κοπής, κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε με ντιπ από Tabasco Sriracha Sauce.

Σάντουιτς με τόνο, μαγιονέζα και TABASCO® Sriracha Sauce από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου
(Visited 17 times, 1 visits today)