Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories με καλοκαιρινή διάθεση και φτιάχνει μια ξεχωριστή σαλάτα με γραβιέρα και μαρμελάδα St.Dalfour Βερίκοκο 🍑🥗 Μια συνταγή που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις! Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη σαλάτα, τα βερίκοκα, τους ξηρούς καρπούς, 2 κ.σ. μαρμελάδα St.Dalfour βερίκοκο, αλάτι, πιπέρι, ξύδι, μέλι, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
Αλευρώνουμε το τυρί μας και το τηγανίζουμε σε καυτό ηλιέλαιο.
Σερβίρουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το τυρί μας και μαρμελάδα St.Dalfour βερίκοκο.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη σαλάτα, τα βερίκοκα, τους ξηρούς καρπούς, 2 κ.σ. μαρμελάδα St.Dalfour βερίκοκο, αλάτι, πιπέρι, ξύδι, μέλι, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
Αλευρώνουμε το τυρί μας και το τηγανίζουμε σε καυτό ηλιέλαιο.
Σερβίρουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το τυρί μας και μαρμελάδα St.Dalfour βερίκοκο.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!