Καπνιστός σολομός, αβοκάντο και μέλι Τζιβέρτι. Μαζί, μπορούν να δημιουργήσουν την πιο δροσερή και γευστική σαλάτα που έχεις φάει ποτέ! Θα πεις όχι; 😉 Δες πιο κάτω πως να τη φτιάξεις!

Πλένουμε καλά την ρόκα και τα φυλλαράκια μαϊντανού και τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να στεγνώσουν.
Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα κόβουμε σε χοντρές φέτες.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε την ρόκα, τον μαϊντανό καθώς και το κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες.
Προσθέτουμε επίσης στο ίδιο μπολ τα κομμάτια αβοκάντο, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και τον σολομό κομμένο σε φέτες.
Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε το χυμό λεμονιού, το μέλι, την μουστάρδα, το ελαιόλαδο και τον σκόρδο και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το ντρέσινγκ στο μεγάλο μπολ πάνω από τα υπόλοιπα υλικά.
Τέλος, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τον άνηθο και το σουσάμι.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Πλένουμε καλά την ρόκα και τα φυλλαράκια μαϊντανού και τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να στεγνώσουν.
Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα κόβουμε σε χοντρές φέτες.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε την ρόκα, τον μαϊντανό καθώς και το κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες.
Προσθέτουμε επίσης στο ίδιο μπολ τα κομμάτια αβοκάντο, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και τον σολομό κομμένο σε φέτες.
Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε το χυμό λεμονιού, το μέλι, την μουστάρδα, το ελαιόλαδο και τον σκόρδο και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το ντρέσινγκ στο μεγάλο μπολ πάνω από τα υπόλοιπα υλικά.
Τέλος, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τον άνηθο και το σουσάμι.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!