Τι πιο αναζωογονητικό από ένα ελαφρύ, πεντανόστιμο και χορταστικό γεύμα όταν...πεινάς πολύ; 😉 Αυτή η σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, καρύδια, αχλάδι και GAEA dressing μουστάρδας είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι την ώρα του μεσημεριανού! 🥗 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Φοράμε γάντια και πλάθουμε μικρές μπαλίτσες με το κατσικίσιο τυρί.
Περνάμε τις μπάλες από το σουσάμι.
Σε μέτριο τηγάνι και μέτρια φωτιά, καβουρδίζουμε τα καρύδια και στην συνέχεια τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Κόβουμε το αχλάδι με τη φλούδα σε λεπτές φέτες.
Σε μεγάλο μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το κατσικίσιο τυρί.
Ανακατεύουμε καλά έτσι ώστε το το dressing να απλωθεί σε όλη τη σαλάτα.
Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο τοποθετώντας τις μπαλίτσες από το κατσικίσιο τυρί στην κορυφή της σαλάτας.
Ingredients
Directions
Φοράμε γάντια και πλάθουμε μικρές μπαλίτσες με το κατσικίσιο τυρί.
Περνάμε τις μπάλες από το σουσάμι.
Σε μέτριο τηγάνι και μέτρια φωτιά, καβουρδίζουμε τα καρύδια και στην συνέχεια τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Κόβουμε το αχλάδι με τη φλούδα σε λεπτές φέτες.
Σε μεγάλο μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το κατσικίσιο τυρί.
Ανακατεύουμε καλά έτσι ώστε το το dressing να απλωθεί σε όλη τη σαλάτα.
Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο τοποθετώντας τις μπαλίτσες από το κατσικίσιο τυρί στην κορυφή της σαλάτας.