
ΥΛΙΚΑ
10 GAEA ελιές χωρίς κουκούτσι κομμένες στη μέση
4 κ.σ. κινόα λευκό ψημένο
2 κ.σ. παντζάρι (βρασμένο και κομμένο σε κύβους)
2 κ.σ. καρότο κομμένο σε κύβους
½ κ.γ. τζίντζερ ψιλοκομμένο
1 κ.σ. σέλινο ψιλοκομμένο
5 φύλλα βασιλικό ψιλοκομμένο
5 φύλλα κόλιανδρο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξύδι λευκό βαλσάμικο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Τοποθετούμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
10 GAEA ελιές χωρίς κουκούτσι κομμένες στη μέση
4 κ.σ. κινόα λευκό ψημένο
2 κ.σ. παντζάρι (βρασμένο και κομμένο σε κύβους)
2 κ.σ. καρότο κομμένο σε κύβους
½ κ.γ. τζίντζερ ψιλοκομμένο
1 κ.σ. σέλινο ψιλοκομμένο
5 φύλλα βασιλικό ψιλοκομμένο
5 φύλλα κόλιανδρο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξύδι λευκό βαλσάμικο
Αλάτι
Directions
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Τοποθετούμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
(Visited 2 times, 1 visits today)