CategoryDifficultyBeginner
Yields2 Servings
Prep Time15 minsCook Time5 minsTotal Time20 mins
ΥΛΙΚΑ
 10 GAEA ελιές χωρίς κουκούτσι κομμένες στη μέση
 4 κ.σ. κινόα λευκό ψημένο
 2 κ.σ. παντζάρι (βρασμένο και κομμένο σε κύβους)
 2 κ.σ. καρότο κομμένο σε κύβους
 ½ κ.γ. τζίντζερ ψιλοκομμένο
 1 κ.σ. σέλινο ψιλοκομμένο
 5 φύλλα βασιλικό ψιλοκομμένο
 5 φύλλα κόλιανδρο ψιλοκομμένο
 1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
 4 κ.σ. ελαιόλαδο
 2 κ.σ. ξύδι λευκό βαλσάμικο
 Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Τοποθετούμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 10 GAEA ελιές χωρίς κουκούτσι κομμένες στη μέση
 4 κ.σ. κινόα λευκό ψημένο
 2 κ.σ. παντζάρι (βρασμένο και κομμένο σε κύβους)
 2 κ.σ. καρότο κομμένο σε κύβους
 ½ κ.γ. τζίντζερ ψιλοκομμένο
 1 κ.σ. σέλινο ψιλοκομμένο
 5 φύλλα βασιλικό ψιλοκομμένο
 5 φύλλα κόλιανδρο ψιλοκομμένο
 1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
 4 κ.σ. ελαιόλαδο
 2 κ.σ. ξύδι λευκό βαλσάμικο
 Αλάτι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Τοποθετούμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Σαλάτα με παντζάρι, τζίντζερ, καρότο και GAEA μαύρες ελιές από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή
(Visited 2 times, 1 visits today)