Θες η σαλάτα σου να είναι άκρως δροσερή και απολαυστική; Όροι και προϋποθέσεις ➡️ Dressing με D&L μουστάρδα και μέλι Τζιβέρτι 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε νερό μαζί με το κινόα και το αφήνουμε να βράσει για 5-12 λεπτά.
Στη συνέχεια, πλένουμε το σπανάκι και το κόβουμε ελαφρά με τα χέρια μας.
Καθαρίζουμε το πορτοκάλι και με ένα μαχαίρι δημιουργούμε φιλέτα πορτοκαλιού.
Ανοίγουμε το ρόδι και βγάζουμε προσεχτικά τα σπόρια του.
Πλένουμε το φρέσκο κρεμμύδι και το ψιλοκόβουμε.
Σε ένα μπολ τοποθετούμε όλα τα υλικά για το dressing εκτός από το ελαιόλαδο και το ξύσμα πορτοκαλιού.
Χτυπάμε όλα τα υλικά καλά προσθέτοντας σιγά σιγά το ελαιόλαδο.
Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Προσθέτουμε στο τέλος το ξύσμα πορτοκαλιού.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά. Προσθέτουμε το dressing και ανακατεύουμε ελαφρά τη σαλάτα μας.
Πασπαλίζουμε με σπόρους ροδιού, φρέσκο κρεμμυδάκι και τυρί cottage.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε νερό μαζί με το κινόα και το αφήνουμε να βράσει για 5-12 λεπτά.
Στη συνέχεια, πλένουμε το σπανάκι και το κόβουμε ελαφρά με τα χέρια μας.
Καθαρίζουμε το πορτοκάλι και με ένα μαχαίρι δημιουργούμε φιλέτα πορτοκαλιού.
Ανοίγουμε το ρόδι και βγάζουμε προσεχτικά τα σπόρια του.
Πλένουμε το φρέσκο κρεμμύδι και το ψιλοκόβουμε.
Σε ένα μπολ τοποθετούμε όλα τα υλικά για το dressing εκτός από το ελαιόλαδο και το ξύσμα πορτοκαλιού.
Χτυπάμε όλα τα υλικά καλά προσθέτοντας σιγά σιγά το ελαιόλαδο.
Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Προσθέτουμε στο τέλος το ξύσμα πορτοκαλιού.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά. Προσθέτουμε το dressing και ανακατεύουμε ελαφρά τη σαλάτα μας.
Πασπαλίζουμε με σπόρους ροδιού, φρέσκο κρεμμυδάκι και τυρί cottage.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!