Υπάρχει κενή θέση στο μενού της εβδομάδας σου; Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει το πιο ελαφρύ και μεσογειακό addition! 😉 Αυτή η σαλάτα με τυρί μοτσαρέλα, κρουτόνια και ελαιόλαδο GAEA θα γίνει το No.1 γεύμα σου! ⭐️ Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Θρυμματίζουμε το ψωμί στο blender.
Σε μέτρια κατσαρόλα προσθέτουμε ελαιόλαδο και το βάζουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε το θρυμματισμένο ψωμί και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας σταδιακά μέχρι να γίνει τραγανό. Διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
Αφαιρούμε σε αντικολλητικό χαρτί.
Κόβουμε τα ντοματίνια από τη μέση και τα βάζουμε σε μέτριο μπολ μαζί με τα κρουτόν.
Προσθέτουμε το πέστο βασιλικού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το κουτρούβι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε σε ελαφρώς βαθύ πιάτο και στο κέντρο βάζουμε την μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες.
Γαρνίρουμε με λίγο ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ingredients
Directions
Θρυμματίζουμε το ψωμί στο blender.
Σε μέτρια κατσαρόλα προσθέτουμε ελαιόλαδο και το βάζουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε το θρυμματισμένο ψωμί και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας σταδιακά μέχρι να γίνει τραγανό. Διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
Αφαιρούμε σε αντικολλητικό χαρτί.
Κόβουμε τα ντοματίνια από τη μέση και τα βάζουμε σε μέτριο μπολ μαζί με τα κρουτόν.
Προσθέτουμε το πέστο βασιλικού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το κουτρούβι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε σε ελαφρώς βαθύ πιάτο και στο κέντρο βάζουμε την μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες.
Γαρνίρουμε με λίγο ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.