ΚατηγορίαΔυσκολίαBeginner

Το μόνο που σκέφτεσαι μετά την δουλειά είναι ότι...πεινάς πολύ; 🤤 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου προτείνει μια πεντανόστιμη και γρήγορη συνταγή για βραδινό! 😉 Chicken skewers με D&L Andalouse Sauce που μπορείς να τα φτιάξεις πανεύκολα 🍴 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σερβίρει1 Μερίδα
Προετοιμασία10 λεπτάΨήσιμο20 λεπτάΣυνολικός30 λεπτά
ΥΛΙΚΑ
 D&L Andalouse sauce
 200 γρ. μπούτι κοτόπουλο χωρίς κόκκαλο χωρίς πέτσα
 3 κ.σ. sweet soy sauce
 2 κ.σ. ξύδι ρυζιού
 2 κ.σ. σησαμέλαιο
 3 κ.σ. ηλιέλαιο για το ψήσιμο
 Χυμό και ξύσμα από 1/2 λάιμ
 ½ κ.γ. γλυκό μπούκοβο
 ½ κ.γ. κόλιανδρο αλεσμένο
 1 κουταλιά κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
 Σουσάμι λευκό και μαύρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Κόβουμε το μπούτι σε ομοιόμορφα κομμάτια.

2

Σε ένα μπολ τοποθετούμε όλα μας τα υλικά, προσθέτουμε το κομμένο κοτόπουλο και ανακατεύουμε μέχρι να μαριναριστεί.

3

Περνάμε το κοτόπουλό μας σε ξυλάκια.

4

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ηλιέλαιο μας να ζεσταθεί, προσθέτουμε το κοτόπουλο και το ψήνουμε ομοιόμορφα.

5

Σερβίρουμε στο πιάτο και από πάνω προσθέτουμε σουσάμι, κρεμμυδάκι και στο πλάι άφθονη D&L Andalouse sauce.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 D&L Andalouse sauce
 200 γρ. μπούτι κοτόπουλο χωρίς κόκκαλο χωρίς πέτσα
 3 κ.σ. sweet soy sauce
 2 κ.σ. ξύδι ρυζιού
 2 κ.σ. σησαμέλαιο
 3 κ.σ. ηλιέλαιο για το ψήσιμο
 Χυμό και ξύσμα από 1/2 λάιμ
 ½ κ.γ. γλυκό μπούκοβο
 ½ κ.γ. κόλιανδρο αλεσμένο
 1 κουταλιά κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
 Σουσάμι λευκό και μαύρο

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Κόβουμε το μπούτι σε ομοιόμορφα κομμάτια.

2

Σε ένα μπολ τοποθετούμε όλα μας τα υλικά, προσθέτουμε το κομμένο κοτόπουλο και ανακατεύουμε μέχρι να μαριναριστεί.

3

Περνάμε το κοτόπουλό μας σε ξυλάκια.

4

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ηλιέλαιο μας να ζεσταθεί, προσθέτουμε το κοτόπουλο και το ψήνουμε ομοιόμορφα.

5

Σερβίρουμε στο πιάτο και από πάνω προσθέτουμε σουσάμι, κρεμμυδάκι και στο πλάι άφθονη D&L Andalouse sauce.

Σουβλάκια κοτόπουλου με D&L Andalouse Sauce από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή
(Visited 2 times, 1 visits today)