CategoryDifficultyBeginner

Lunch Idea 💡 Σουπιές τσιγαριστές με ελαιόλαδο GAEA 🍴 Αυτή η συνταγή από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή θα σε ταξιδέψει κατευθείαν στα ελληνικά νησιά 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields2 Servings
Prep Time20 minsCook Time20 minsTotal Time40 mins
ΥΛΙΚΑ
 250 γρ. σουπιές
 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
 50 ml ξύδι λευκό
 25 ml λευκό κρασί
 1 κλωναράκι δεντρολίβανο
 Αλάτι, πιπέρι
 Ελαιόλαδο GAEA
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο μας να ζεσταθεί.

2

Αλευρώνουμε τις σουπιές μας και τις τηγανίζουμε.

3

Στη συνέχεια, τις αφαιρούμε και τις τοποθετούμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί.

4

Έπειτα προσθέτουμε το ξύδι, το κρασί και το δεντρολίβανο.

5

Μόλις πάρουν βράση, προσθέτουμε τις σουπιές μας, ανακατεύουμε και αλατοπιπερώνουμε.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 250 γρ. σουπιές
 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
 50 ml ξύδι λευκό
 25 ml λευκό κρασί
 1 κλωναράκι δεντρολίβανο
 Αλάτι, πιπέρι
 Ελαιόλαδο GAEA

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο μας να ζεσταθεί.

2

Αλευρώνουμε τις σουπιές μας και τις τηγανίζουμε.

3

Στη συνέχεια, τις αφαιρούμε και τις τοποθετούμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί.

4

Έπειτα προσθέτουμε το ξύδι, το κρασί και το δεντρολίβανο.

5

Μόλις πάρουν βράση, προσθέτουμε τις σουπιές μας, ανακατεύουμε και αλατοπιπερώνουμε.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Σουπιές τσιγαριστές με ελαιόλαδο GAEA από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή
(Visited 1 times, 1 visits today)