Σούπα καρότο με Tabasco Red Pepper Sauce 🌶🔥 Ό,τι πιο healthy και...spicy θα μπορούσε να περιέχει το μενού της εβδομάδας σου! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Κόβουμε το καρότο, το σέλινο και το κρεμμύδι σε κύβους.
Σε μέτρια κατσαρόλα προσθέτουμε ελαιόλαδο και το βάζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Προσθέτουμε τα λαχανικά μαζί με τη δάφνη και σοτάρουμε για 3 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν.
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το τριμμένο τζίντζερ, τον ζωμό λαχανικών, το tabasco, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
Αφαιρούμε τα φύλλα δάφνης, αδειάζουμε όλο το μείγμα σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν όλα τα υλικά.
Διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
Για πιο βελούδινη υφή περνάμε το μείγμα από σίτα και σερβίρουμε.
Γαρνίρουμε με τη φρέσκια κρέμα, λίγες σταγόνες tabasco, φύλλα βασιλικού και κριτσίνια.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Κόβουμε το καρότο, το σέλινο και το κρεμμύδι σε κύβους.
Σε μέτρια κατσαρόλα προσθέτουμε ελαιόλαδο και το βάζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Προσθέτουμε τα λαχανικά μαζί με τη δάφνη και σοτάρουμε για 3 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν.
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το τριμμένο τζίντζερ, τον ζωμό λαχανικών, το tabasco, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
Αφαιρούμε τα φύλλα δάφνης, αδειάζουμε όλο το μείγμα σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν όλα τα υλικά.
Διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
Για πιο βελούδινη υφή περνάμε το μείγμα από σίτα και σερβίρουμε.
Γαρνίρουμε με τη φρέσκια κρέμα, λίγες σταγόνες tabasco, φύλλα βασιλικού και κριτσίνια.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!