
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε την καστανή ζάχαρη με τη σάλτσα TABASCO® μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Αφήνουμε στην άκρη.
Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο. Απλώνουμε το βούτυρο στο τηγάνι μέχρι να λιώσει.
Μόλις λιώσει το βούτυρο, προσθέτουμε τα αυγά. Τα αφήνουμε να ψηθούν και χρησιμοποιώντας μια ανθεκτική στη θερμότητα λαστιχένια σπάτουλα, αρχίζουμε να ωθούμε τα αυγά προς το κέντρο του τηγανιού μακριά από τις άκρες.
Συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε, περιστρέφοντας περιστασιακά τα αυγά προς τα μέσα και έπειτα τα αφαιρούμε από το τηγάνι.
Στη συνέχεια, απλώνουμε βούτυρο στη μια πλευρά κάθε μιας από τις φέτες του ψωμιού.
Στο ίδιο τηγάνι, τοποθετούμε το ψωμί με τις φέτες που περιέχουν βούτυρο προς τα κάτω. Σπρώχνουμε προσεκτικά και ελαφρά το ψωμί, κυλώντας το σε κυκλική κίνηση για λίγα δευτερόλεπτα για να απλώσει το βούτυρο ομοιόμορφα στο κάτω μέρος και να δημιουργήσει μια τέλεια κρούστα.
Προσθέτουμε αμέσως σε κάθε φέτα ψωμιού το τυρί Cheddar. Μόλις το τυρί λιώσει και το ψωμί πάρει ένα χρυσό-καφέ χρώμα, αφαιρούμε από το τηγάνι.
Έπειτα, βυθίζουμε το ζαμπόν στη σάλτσα TABASCO και το τοποθετούμε στο τηγάνι για να ζεσταθεί και στις δύο πλευρές. Το αφήνουμε στο τηγάνι μέχρι να ροδίσει.
Τέλος, τοποθετούμε σε ένα πιάτο τις φέτες ψωμιού μαζί με το τυρί. Βάζουμε πάνω από το ψωμί το ζαμπόν, τα αυγά, λίγες σταγόνες TABASCO® Original Red Sauce και τοποθετούμε στην κορυφή ακόμη μια φέτα ψωμιού.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε την καστανή ζάχαρη με τη σάλτσα TABASCO® μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Αφήνουμε στην άκρη.
Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο. Απλώνουμε το βούτυρο στο τηγάνι μέχρι να λιώσει.
Μόλις λιώσει το βούτυρο, προσθέτουμε τα αυγά. Τα αφήνουμε να ψηθούν και χρησιμοποιώντας μια ανθεκτική στη θερμότητα λαστιχένια σπάτουλα, αρχίζουμε να ωθούμε τα αυγά προς το κέντρο του τηγανιού μακριά από τις άκρες.
Συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε, περιστρέφοντας περιστασιακά τα αυγά προς τα μέσα και έπειτα τα αφαιρούμε από το τηγάνι.
Στη συνέχεια, απλώνουμε βούτυρο στη μια πλευρά κάθε μιας από τις φέτες του ψωμιού.
Στο ίδιο τηγάνι, τοποθετούμε το ψωμί με τις φέτες που περιέχουν βούτυρο προς τα κάτω. Σπρώχνουμε προσεκτικά και ελαφρά το ψωμί, κυλώντας το σε κυκλική κίνηση για λίγα δευτερόλεπτα για να απλώσει το βούτυρο ομοιόμορφα στο κάτω μέρος και να δημιουργήσει μια τέλεια κρούστα.
Προσθέτουμε αμέσως σε κάθε φέτα ψωμιού το τυρί Cheddar. Μόλις το τυρί λιώσει και το ψωμί πάρει ένα χρυσό-καφέ χρώμα, αφαιρούμε από το τηγάνι.
Έπειτα, βυθίζουμε το ζαμπόν στη σάλτσα TABASCO και το τοποθετούμε στο τηγάνι για να ζεσταθεί και στις δύο πλευρές. Το αφήνουμε στο τηγάνι μέχρι να ροδίσει.
Τέλος, τοποθετούμε σε ένα πιάτο τις φέτες ψωμιού μαζί με το τυρί. Βάζουμε πάνω από το ψωμί το ζαμπόν, τα αυγά, λίγες σταγόνες TABASCO® Original Red Sauce και τοποθετούμε στην κορυφή ακόμη μια φέτα ψωμιού.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!