Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και φτιάχνει τρίγωνα με κρέμα και μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι χωρίς γλουτένη και πρόσθετη ζάχαρη! 🤤 Η γλυκιά πινελιά στο μενού της εβδομάδας σου 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Τοποθετούμε το γάλα με την μισή ζάχαρη και τη βανίλια να βράσει ελαφρά στη φωτιά.
Σε ένα μπολ κτυπάμε τους κρόκους με την υπόλοιπη ζάχαρη και ενώνουμε με χλιαρό γάλα.
Τα τοποθετούμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε γρήγορα για να δέσει η κρέμα μας και μόλις δημιουργηθούν μπουρμπουλήθρες είναι έτοιμη.
Κόβουμε τα φύλλα σε ενάμιση εκατοστό πλάτος και προσθέτουμε ηλιέλαιο με ένα πινέλο σε όλη την επιφάνεια.
Στην άκρη τοποθετούμε μια κουταλιά της σούπας κρέμα και μια κουταλιά του γλυκού μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι.
Κλείνουμε σε τρίγωνο σχήμα και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Τέλος τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη!
Ingredients
Directions
Τοποθετούμε το γάλα με την μισή ζάχαρη και τη βανίλια να βράσει ελαφρά στη φωτιά.
Σε ένα μπολ κτυπάμε τους κρόκους με την υπόλοιπη ζάχαρη και ενώνουμε με χλιαρό γάλα.
Τα τοποθετούμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το κορν φλάουρ. Ανακατεύουμε γρήγορα για να δέσει η κρέμα μας και μόλις δημιουργηθούν μπουρμπουλήθρες είναι έτοιμη.
Κόβουμε τα φύλλα σε ενάμιση εκατοστό πλάτος και προσθέτουμε ηλιέλαιο με ένα πινέλο σε όλη την επιφάνεια.
Στην άκρη τοποθετούμε μια κουταλιά της σούπας κρέμα και μια κουταλιά του γλυκού μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι.
Κλείνουμε σε τρίγωνο σχήμα και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Τέλος τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη!