CategoryDifficultyBeginner

Σκέφτεσαι πως να πετύχεις το πιο νόστιμο φιλέτο μπαρμπούνι; 🍽 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου δείχνει πως να το φτιάξεις με ελαιόλαδο Ελιοχώρι και σαλάτα αρωματικών! Κάπως έτσι η γεύση του απλά θα απογειωθεί! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time10 minsTotal Time25 mins
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 2 μπαρμπουνάκια φιλέτα
 100 ml. ελαιόλαδο Ελιοχώρι
 Λίγο αλεύρι
 10 φύλλα δυόσμο
 10 φύλλα βασιλικό
 10 φύλλα άνηθο
 10 φύλλα κόλιανδρο
 Λευκό ξύδι
 Αλάτι
 Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο.

2

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας και βάζουμε λίγο αλεύρι στην επιφάνεια του ψαριού.

3

Βάζουμε το ψάρι στο τηγάνι και το σοτάρουμε για 10 λεπτά.

4

Σε ένα μπολ βάζουμε τα μυρωδικά, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, ξύδι και ανακατεύουμε.

5

Σερβίρουμε το ψάρι μας πάνω από την σαλάτα.

Ingredients

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 2 μπαρμπουνάκια φιλέτα
 100 ml. ελαιόλαδο Ελιοχώρι
 Λίγο αλεύρι
 10 φύλλα δυόσμο
 10 φύλλα βασιλικό
 10 φύλλα άνηθο
 10 φύλλα κόλιανδρο
 Λευκό ξύδι
 Αλάτι
 Πιπέρι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο.

2

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας και βάζουμε λίγο αλεύρι στην επιφάνεια του ψαριού.

3

Βάζουμε το ψάρι στο τηγάνι και το σοτάρουμε για 10 λεπτά.

4

Σε ένα μπολ βάζουμε τα μυρωδικά, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, ξύδι και ανακατεύουμε.

5

Σερβίρουμε το ψάρι μας πάνω από την σαλάτα.

Φιλέτο μπαρμπούνι με σαλάτα αρωματικών και ελαιόλαδο Ελιοχώρι από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή
(Visited 71 times, 1 visits today)