CategoryDifficultyIntermediate

Ανυπομονείς για τη ζέστη του καλοκαιριού; Αυτά τα χοιρινά παϊδάκια με TABASCO® Sauce, μέλι Τζιβέρτι και Hengstenberg τουρσί θα κάνουν το θερμόμετρο σου να χτυπήσει... κόκκινο! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields4 Servings
Prep Time30 minsCook Time1 hrTotal Time1 hr 30 mins
ΥΛΙΚΑ
 3 κιλά χοιρινά παϊδάκια
 2 κ.γ. αλάτι
 3 κ.γ. πάπρικα
 3 κ.γ. αλεσμένο μαύρο πιπέρι
 110 ml μπύρα
 2 κ.σ. μέλι Τζιβέρτι
 2 κ.σ. αλατισμένο βούτυρο
Για τη σάλτσα:
 1 κ.σ. TABASCO® Original Red Sauce
 Hengstenberg Τουρσί
 ¾ φλιτζανιού καστανή ζάχαρη
1

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 250 βαθμούς Κελσίου.

2

Καρυκεύουμε τα παϊδάκια με αλάτι, πάπρικα και μαύρο πιπέρι και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν σε ένα ταψί για 20 λεπτά.

3

Αφού ξεκουραστούν, βάζουμε το ταψί στην υψηλότερη σχάρα στο φούρνο μας, ψήνουμε για 5 λεπτά τη κάθε πλευρά τους μέχρι να ροδίσουν και τα αφαιρούμε από το φούρνο.

4

Έπειτα, παίρνουμε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε τα παϊδάκια στην κορυφή. Ρίχνουμε μπύρα, μέλι και TABASCO® Original Red Sauce απευθείας πάνω από τα παϊδάκια και τυλίγουμε το αλουμινόχαρτο για να καλύψει πλήρως τα παϊδάκια.

5

Τοποθετούμε τα παϊδάκια στο ταψί και τα αφήνουμε στον φούρνο να ψηθούν για 1 ώρα.

6

Έπειτα, αφαιρούμε τα παϊδάκια από το φούρνο. Τα βγάζουμε από το αλουμινόχαρτο, απομακρύνουμε το λίπος και τα τοποθετούμε σε ένα θερμομονωτικό μπολ για να παραμείνουν ζεστά.

Για το σερβίρισμα:
7

Αφαιρούμε τα αγγουράκια τουρσί από το βαζάκι τους και τα κόβουμε σε κομμάτια.

8

Σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα αγγουράκια τουρσί, λίγες σταγόνες TABASCO® Original Red Sauce και την καστανή ζάχαρη.

9

Προσθέτουμε ακόμα λίγες σταγόνες TABASCO® Original Red Sauce πάνω από τα παϊδάκια μας και είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 3 κιλά χοιρινά παϊδάκια
 2 κ.γ. αλάτι
 3 κ.γ. πάπρικα
 3 κ.γ. αλεσμένο μαύρο πιπέρι
 110 ml μπύρα
 2 κ.σ. μέλι Τζιβέρτι
 2 κ.σ. αλατισμένο βούτυρο
Για τη σάλτσα:
 1 κ.σ. TABASCO® Original Red Sauce
 Hengstenberg Τουρσί
 ¾ φλιτζανιού καστανή ζάχαρη

Directions

1

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 250 βαθμούς Κελσίου.

2

Καρυκεύουμε τα παϊδάκια με αλάτι, πάπρικα και μαύρο πιπέρι και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν σε ένα ταψί για 20 λεπτά.

3

Αφού ξεκουραστούν, βάζουμε το ταψί στην υψηλότερη σχάρα στο φούρνο μας, ψήνουμε για 5 λεπτά τη κάθε πλευρά τους μέχρι να ροδίσουν και τα αφαιρούμε από το φούρνο.

4

Έπειτα, παίρνουμε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε τα παϊδάκια στην κορυφή. Ρίχνουμε μπύρα, μέλι και TABASCO® Original Red Sauce απευθείας πάνω από τα παϊδάκια και τυλίγουμε το αλουμινόχαρτο για να καλύψει πλήρως τα παϊδάκια.

5

Τοποθετούμε τα παϊδάκια στο ταψί και τα αφήνουμε στον φούρνο να ψηθούν για 1 ώρα.

6

Έπειτα, αφαιρούμε τα παϊδάκια από το φούρνο. Τα βγάζουμε από το αλουμινόχαρτο, απομακρύνουμε το λίπος και τα τοποθετούμε σε ένα θερμομονωτικό μπολ για να παραμείνουν ζεστά.

Για το σερβίρισμα:
7

Αφαιρούμε τα αγγουράκια τουρσί από το βαζάκι τους και τα κόβουμε σε κομμάτια.

8

Σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα αγγουράκια τουρσί, λίγες σταγόνες TABASCO® Original Red Sauce και την καστανή ζάχαρη.

9

Προσθέτουμε ακόμα λίγες σταγόνες TABASCO® Original Red Sauce πάνω από τα παϊδάκια μας και είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε.

Χοιρινά παϊδάκια με TABASCO® Sauce, μέλι Τζιβέρτι και Hengstenberg τουρσί
(Visited 44 times, 1 visits today)