Δεν ξέρεις τι να προσθέσεις στο χειμωνιάτικο μενού της εβδομάδας σου; 😉 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου δείχνει πως να φτιάξεις λαχταριστές χοιρινές μπριζόλες με πουρέ πατάτας και λιαστές ντομάτες από Sacla για το τέλειο δείπνο! Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο και το θυμάρι.
Ακολούθως, προσθέτουμε τις μπριζόλες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις τσιγαρίζουμε και από τις 2 πλευρές.
Τοποθετούμε τις μπριζόλες σκεπασμένες σε προθερμασμένο φούρνο και τις αφήνουμε να ψηθούν για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Έπειτα, σε ένα μπολ προσθέτουμε τις πατάτες, το βούτυρο αφού τον έχουμε λιώσει, την ρίγανη, τις λιαστές ντομάτες, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Λιώνουμε τις πατάτες μαζί με τα υπόλοιπα υλικά με ένα πιρούνι.
Βγάζουμε τις μπριζόλες από το φούρνο και τις σερβίρουμε με λιαστές ντομάτες και τον πουρέ πατάτας.
Ingredients
Directions
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο και το θυμάρι.
Ακολούθως, προσθέτουμε τις μπριζόλες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις τσιγαρίζουμε και από τις 2 πλευρές.
Τοποθετούμε τις μπριζόλες σκεπασμένες σε προθερμασμένο φούρνο και τις αφήνουμε να ψηθούν για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Έπειτα, σε ένα μπολ προσθέτουμε τις πατάτες, το βούτυρο αφού τον έχουμε λιώσει, την ρίγανη, τις λιαστές ντομάτες, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Λιώνουμε τις πατάτες μαζί με τα υπόλοιπα υλικά με ένα πιρούνι.
Βγάζουμε τις μπριζόλες από το φούρνο και τις σερβίρουμε με λιαστές ντομάτες και τον πουρέ πατάτας.