ΚατηγορίαΔυσκολίαBeginner

99% αγγελικά πλασμένο χοιρινό burger! Ή μήπως όχι; Με D&L Diablo Sauce, το 1% μπορεί να κάνει τη διαφορά 😉 Δες πιο κάτω πως να το φτιάξεις!

Σερβίρει4 Μερίδες
Προετοιμασία10 λεπτάΨήσιμο10 λεπτάΣυνολικός20 λεπτά
ΥΛΙΚΑ
 450 γρ. χοιρινό κιμά (Χωρισμένος σε 4 κομμάτια)
 4 φέτες τυρί Τσένταρ
 4 ψωμάκια για μπέργκερ
 2 ντομάτες
 Μαρούλι
 1 κόκκινο κρεμμύδι
 D&L Diablo Sauce
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Χωρίζουμε τον κιμά σε τέσσερις μερίδες και πλάθουμε τα μπιφτέκια.

2

Σε ένα τηγάνι, ψήνουμε τα μπιφτέκια για περίπου 4-6 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να χαθεί το ροζ χρώμα από τον κιμά. Όταν είναι έτοιμα τα αφαιρούμε από το τηγάνι.

3

Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και τα ψήνουμε στο ίδιο τηγάνι και από τις δύο πλευρές αφού καθαρίσουμε τα λίπη του.

4

Για το στήσιμο του πρώτου burger, βάζουμε στη βάση το ψωμάκι και προσθέτουμε D&L Diablo Sauce.

5

Έπειτα, προσθέτουμε από πάνω το τυρί, τις φέτες ντομάτας, το μαρούλι, τις φέτες κόκκινου κρεμμυδιού και κλείνουμε το burger.

6

Κάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα burgers.

7

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 450 γρ. χοιρινό κιμά (Χωρισμένος σε 4 κομμάτια)
 4 φέτες τυρί Τσένταρ
 4 ψωμάκια για μπέργκερ
 2 ντομάτες
 Μαρούλι
 1 κόκκινο κρεμμύδι
 D&L Diablo Sauce

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Χωρίζουμε τον κιμά σε τέσσερις μερίδες και πλάθουμε τα μπιφτέκια.

2

Σε ένα τηγάνι, ψήνουμε τα μπιφτέκια για περίπου 4-6 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να χαθεί το ροζ χρώμα από τον κιμά. Όταν είναι έτοιμα τα αφαιρούμε από το τηγάνι.

3

Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και τα ψήνουμε στο ίδιο τηγάνι και από τις δύο πλευρές αφού καθαρίσουμε τα λίπη του.

4

Για το στήσιμο του πρώτου burger, βάζουμε στη βάση το ψωμάκι και προσθέτουμε D&L Diablo Sauce.

5

Έπειτα, προσθέτουμε από πάνω το τυρί, τις φέτες ντομάτας, το μαρούλι, τις φέτες κόκκινου κρεμμυδιού και κλείνουμε το burger.

6

Κάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα burgers.

7

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Χοιρινό burger με D&L Diablo Sauce
(Visited 221 times, 1 visits today)