99% αγγελικά πλασμένο χοιρινό burger! Ή μήπως όχι; Με D&L Diablo Sauce, το 1% μπορεί να κάνει τη διαφορά 😉 Δες πιο κάτω πως να το φτιάξεις!

Χωρίζουμε τον κιμά σε τέσσερις μερίδες και πλάθουμε τα μπιφτέκια.
Σε ένα τηγάνι, ψήνουμε τα μπιφτέκια για περίπου 4-6 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να χαθεί το ροζ χρώμα από τον κιμά. Όταν είναι έτοιμα τα αφαιρούμε από το τηγάνι.
Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και τα ψήνουμε στο ίδιο τηγάνι και από τις δύο πλευρές αφού καθαρίσουμε τα λίπη του.
Για το στήσιμο του πρώτου burger, βάζουμε στη βάση το ψωμάκι και προσθέτουμε D&L Diablo Sauce.
Έπειτα, προσθέτουμε από πάνω το τυρί, τις φέτες ντομάτας, το μαρούλι, τις φέτες κόκκινου κρεμμυδιού και κλείνουμε το burger.
Κάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα burgers.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Χωρίζουμε τον κιμά σε τέσσερις μερίδες και πλάθουμε τα μπιφτέκια.
Σε ένα τηγάνι, ψήνουμε τα μπιφτέκια για περίπου 4-6 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να χαθεί το ροζ χρώμα από τον κιμά. Όταν είναι έτοιμα τα αφαιρούμε από το τηγάνι.
Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και τα ψήνουμε στο ίδιο τηγάνι και από τις δύο πλευρές αφού καθαρίσουμε τα λίπη του.
Για το στήσιμο του πρώτου burger, βάζουμε στη βάση το ψωμάκι και προσθέτουμε D&L Diablo Sauce.
Έπειτα, προσθέτουμε από πάνω το τυρί, τις φέτες ντομάτας, το μαρούλι, τις φέτες κόκκινου κρεμμυδιού και κλείνουμε το burger.
Κάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα burgers.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!