Ο σεφ Βαγγέλης Μωραϊτης δημιουργεί την πιο γρήγορη Χριστουγεννιάτικη τυρόπιτα με τυρί brie και μαρμελάδα St.Dalfour Ρόδι και Βατόμουρο και σε βάζει απευθείας σε Christmas mood! 🎄 Δες πιο κάτω τη συνταγή! 😉

Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας πάνω σε ένα πάγκο με λαδόκολλα από κάτω.
Τοποθετούμε ανάποδα ένα μικρό μπολ στο κέντρο και χαράζουμε περιμετρικά.
Κόβουμε σε 6 λωρίδες τον κύκλο/πλαίσιο που χαράξαμε χωρίς να τις μετακινήσουμε.
Τοποθετούμε περιμετρικά την μαρμελάδα και από πάνω το τυρί σε φέτες.
Κλείνουμε τις κομμένες λωρίδες έτσι ώστε να κλείσει η τυρόπιτα.
Χτυπάμε το αυγό και το αλείφουμε στην ζύμη για να πάρει ένα όμορφο χρώμα στο ψήσιμο.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, στον αέρα για 15-20 λεπτά.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας πάνω σε ένα πάγκο με λαδόκολλα από κάτω.
Τοποθετούμε ανάποδα ένα μικρό μπολ στο κέντρο και χαράζουμε περιμετρικά.
Κόβουμε σε 6 λωρίδες τον κύκλο/πλαίσιο που χαράξαμε χωρίς να τις μετακινήσουμε.
Τοποθετούμε περιμετρικά την μαρμελάδα και από πάνω το τυρί σε φέτες.
Κλείνουμε τις κομμένες λωρίδες έτσι ώστε να κλείσει η τυρόπιτα.
Χτυπάμε το αυγό και το αλείφουμε στην ζύμη για να πάρει ένα όμορφο χρώμα στο ψήσιμο.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, στον αέρα για 15-20 λεπτά.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!