ΚατηγορίαΔυσκολίαBeginner

Christmas Dessert Idea 🎄 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει μια υγιεινή Χριστουγεννιάτικη συνταγή για επιδόρπιο με αβοκάντο και Rude Health Chocolate Crunch Granola που είναι τόσο λαχταριστό όσο...φαίνεται 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή! ✨

Σερβίρει10 Μερίδες
Προετοιμασία15 λεπτάΨήσιμο15 λεπτάΣυνολικός30 λεπτά
ΥΛΙΚΑ
Για την βάση:
 220 γρ. Rude Health Chocolate Crunch Granola
 200 γρ. χουρμάδες
 150 γρ. μπισκότα digestive
 30 γρ. κακάο
 1 κ.γ. βανίλια
 100 γρ. λιωμένη μαύρη σοκολάτα
Για τη μούς:
 250 γρ. αβοκάντο
 140 γρ. γιαούρτι
 30 γρ. κακάο
 80 γρ. σιρόπι σφένδαμου
 2 κ.γ. βανίλια
 150 γρ. μαύρη σοκολάτα λιωμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη βάση:
1

Χτυπάμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθούν.

2

Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα σε ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.

Για την μούς:
3

Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά, εκτός από την σοκολάτα, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αφήνουμε το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα και προσθέτουμε σιγά σιγά την λιωμένη σοκολάτα.

4

Μόλις ενσωματωθεί η σοκολάτα σβήνουμε το μίξερ και αδειάζουμε τη μους πάνω στην βάση που έχουμε φτιάξει.

5

Καλύπτουμε με μεμβράνη, βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά και έπειτα κόβουμε και σερβίρουμε.

6

Πασπαλίζουμε με γκρανόλα.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
Για την βάση:
 220 γρ. Rude Health Chocolate Crunch Granola
 200 γρ. χουρμάδες
 150 γρ. μπισκότα digestive
 30 γρ. κακάο
 1 κ.γ. βανίλια
 100 γρ. λιωμένη μαύρη σοκολάτα
Για τη μούς:
 250 γρ. αβοκάντο
 140 γρ. γιαούρτι
 30 γρ. κακάο
 80 γρ. σιρόπι σφένδαμου
 2 κ.γ. βανίλια
 150 γρ. μαύρη σοκολάτα λιωμένη

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη βάση:
1

Χτυπάμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθούν.

2

Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα σε ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.

Για την μούς:
3

Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά, εκτός από την σοκολάτα, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αφήνουμε το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα και προσθέτουμε σιγά σιγά την λιωμένη σοκολάτα.

4

Μόλις ενσωματωθεί η σοκολάτα σβήνουμε το μίξερ και αδειάζουμε τη μους πάνω στην βάση που έχουμε φτιάξει.

5

Καλύπτουμε με μεμβράνη, βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά και έπειτα κόβουμε και σερβίρουμε.

6

Πασπαλίζουμε με γκρανόλα.

Χριστουγεννιάτικο γλυκό με αβοκάντο και Rude Health Chocolate Crunch Granola από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου
(Visited 1 times, 1 visits today)