Οι επιλογές για το Σαρακοστιανό τραπέζι ίσως φαντάζουν λίγο περιορισμένες! Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου αποδεικνύει το αντίθετο 😉 Λίγη φαντασία, απλά υλικά και φυσικά η καλύτερη διάθεση είναι όλα όσα θα χρειαστείς για να φτιάξεις το πιο απολαυστικό χταπόδι στην κατσαρόλα με TABASCO® Sriracha Sauce 🌶

Βάζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε ελαιόλαδο.
Κόβουμε τα κρεμμύδια στα τέσσερα, τα προσθέτουμε στη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε μέχρι να καραμελώσουν.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το χταπόδι κομμένο σε μέτρια κομμάτια και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον δυόσμο.
Κλείνουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράζει για 1 ώρα. Το χταπόδι θα απορροφήσει όλες τις μυρωδιές και γεύσεις.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με ακόμη λίγο Tabasco Sriracha Sauce.
Γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου.
Ingredients
Directions
Βάζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε ελαιόλαδο.
Κόβουμε τα κρεμμύδια στα τέσσερα, τα προσθέτουμε στη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε μέχρι να καραμελώσουν.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το χταπόδι κομμένο σε μέτρια κομμάτια και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον δυόσμο.
Κλείνουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράζει για 1 ώρα. Το χταπόδι θα απορροφήσει όλες τις μυρωδιές και γεύσεις.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με ακόμη λίγο Tabasco Sriracha Sauce.
Γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου.