Θες να δώσεις στο πρωινό σου μια spicy πινελιά; 😉 Φτιάξε bagel με μπέικον, αυγό και TABASCO® Sriracha Sauce για ένα ξεχωριστό brunch γεμάτο απόλαυση! 🌶️ Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins
ΥΛΙΚΑ
 1 bagel
 2 φέτες μπέικον
 ½ ντομάτα
 2 φέτες μαρούλι
 1 κ.σ. D&L μαγιονέζα
 1 κ.γ. μπάρμπεκιου σως
 Tabasco Sriracha Sauce
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε σχαροτήγανο ψήνουμε το μπέικον για περίπου 2 λεπτά από την κάθε πλευρά.

2

Μόλις σβήσουμε τη φωτιά προσθέτουμε 2 σταγόνες Tabasco Sriracha Sauce.

3

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το μπάρμπεκιου και 3-5 σταγόνες Tabasco Sriracha Sauce.

4

Κόβουμε το bagel στη μέση και το περνάμε από το σχαροτήγανο να πάρει χρώμα και να ζεσταθεί.

5

Στη βάση του bagel απλώνουμε τη μισή μαγιονέζα με το Tabasco Sriracha Sauce, από πάνω το μαρούλι, το μπέικον, τη ντομάτα και κλίνουμε με το πάνω μέρος και την υπόλοιπη μαγιονέζα.

6

Κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 1 bagel
 2 φέτες μπέικον
 ½ ντομάτα
 2 φέτες μαρούλι
 1 κ.σ. D&L μαγιονέζα
 1 κ.γ. μπάρμπεκιου σως
 Tabasco Sriracha Sauce

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε σχαροτήγανο ψήνουμε το μπέικον για περίπου 2 λεπτά από την κάθε πλευρά.

2

Μόλις σβήσουμε τη φωτιά προσθέτουμε 2 σταγόνες Tabasco Sriracha Sauce.

3

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το μπάρμπεκιου και 3-5 σταγόνες Tabasco Sriracha Sauce.

4

Κόβουμε το bagel στη μέση και το περνάμε από το σχαροτήγανο να πάρει χρώμα και να ζεσταθεί.

5

Στη βάση του bagel απλώνουμε τη μισή μαγιονέζα με το Tabasco Sriracha Sauce, από πάνω το μαρούλι, το μπέικον, τη ντομάτα και κλίνουμε με το πάνω μέρος και την υπόλοιπη μαγιονέζα.

6

Κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.

Bagel με μπέικον και TABASCO® Sriracha Sauce από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου
(Visited 16 times, 1 visits today)