Θες να δώσεις στο πρωινό σου μια spicy πινελιά; 😉 Φτιάξε bagel με μπέικον, αυγό και TABASCO® Sriracha Sauce για ένα ξεχωριστό brunch γεμάτο απόλαυση! 🌶️ Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε σχαροτήγανο ψήνουμε το μπέικον για περίπου 2 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Μόλις σβήσουμε τη φωτιά προσθέτουμε 2 σταγόνες Tabasco Sriracha Sauce.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το μπάρμπεκιου και 3-5 σταγόνες Tabasco Sriracha Sauce.
Κόβουμε το bagel στη μέση και το περνάμε από το σχαροτήγανο να πάρει χρώμα και να ζεσταθεί.
Στη βάση του bagel απλώνουμε τη μισή μαγιονέζα με το Tabasco Sriracha Sauce, από πάνω το μαρούλι, το μπέικον, τη ντομάτα και κλίνουμε με το πάνω μέρος και την υπόλοιπη μαγιονέζα.
Κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.
Ingredients
Directions
Σε σχαροτήγανο ψήνουμε το μπέικον για περίπου 2 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Μόλις σβήσουμε τη φωτιά προσθέτουμε 2 σταγόνες Tabasco Sriracha Sauce.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το μπάρμπεκιου και 3-5 σταγόνες Tabasco Sriracha Sauce.
Κόβουμε το bagel στη μέση και το περνάμε από το σχαροτήγανο να πάρει χρώμα και να ζεσταθεί.
Στη βάση του bagel απλώνουμε τη μισή μαγιονέζα με το Tabasco Sriracha Sauce, από πάνω το μαρούλι, το μπέικον, τη ντομάτα και κλίνουμε με το πάνω μέρος και την υπόλοιπη μαγιονέζα.
Κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.